Сашка Васева влиза с децата си в порно шоу!

Сашка Васева

Позабравената чалга звезда Сашка Васева щяла да вземе участие в първото порно реалити, което ще се прави у нас – Big Boss. Скандалното в случая е, че певицата се кани да вземе и децата си със себе си в Къщата на греха.

Както самата тя сподели, когато са й предложили, тя се съгласила, но само при едно условие, а именно да вземе и децата със себе си. Според хора от оранизацията на порно реалитито, дупнишката Мадона получила крупна сума от шефовете на предаването, за да се съгласи на тази стъпка. Освен нея засега са ясни още двама популярни на публиката участници – скандалната Мис София Вивиан Костова и още по-скандалният жиголо

Дупнишката мадона

Радо Прашката. Вкарването на децата в Къщата, обаче според юристите, би могло да донесе големи неприятности на порно реалитито и дори да го спрат. Пищната красавица обаче, обещала да държи децата си далече от купоните и оргиите, които ни обещават продуцентите. Слуховете носят, че в Къщата на греха щели да влязат 14 души и ще останат вътре 40 дни. Те ще се състезават за награда от 200 000 евро. Естествено, реалитито няма да може да се гледа по телевизията, тъй като няма канал в България, който би излъчвал този формат, но феновете ще могат да го следят 24 часа в денонощето по Интернет.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wIP8me5N0BE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *