Сани: Златке излагаш се много!

Сани Апостолова

Певицата от Х фактор е бясна заради изгонването си. Александра Апостолова е сигурна, че записите е излъчвани в предаването са орязани и е представяна  като скучен човек.

Сани разказа още, че са и предлагали да номинира тризначките, за да остане вътре, но тя отказала. Изпълнителката намекна и за задкулисните сметки на продуцентите, който така подреждали номинациите, че да изгонват неудобните им съквартиранти.

Сани

Именно отказът на Сани Алекса да участва в задкулисните игри в Биг Брадър са я изкарали навън. Една от тях е била уговорката да се свали с македонеца, но тя не се дала лесно и това не се понравило на продуцентите.

Колкото до коментара на Златка Димитрова, че след Х – фактор се е надула, Сани коментира, „Златке излагаш се много!“ Според певицата никога не са се били познавали и единствено контактували в социалната мрежа, но сега вече не иска и да чуе за нея, след  изказването на плеймейтката.

Х – факторката е бясна, но това е нормално, защото тя влезе със самочувствието да спечели формата, но уви зрителите я изгониха.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SZ6lRDlzvgM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *