Саката харчи парите от “ВИП Брадър” за кръчми

Стойко Сакалиев ще съживи семейния бизнес
Стойко Сакалиев ще съживи семейния бизнес

  Футболистът Стойко Сакалиев, който влезе във „ВИП Брадър“, е решил да похарчи хонорара, който му дават от шоуто, за да продължи семейния бизнес в родния си Бургас. Симпатичният Ромео в Къщата е решил да реанимира фалиралия бизнес на баща си Марин, който през 2003 г. банкрутира.

Саката е споделил пред приятелите си, че вече не му се занимава със спорт и се е насочил към ресторантьорството. Стойко дори е набелязал две заведения които с помощта на баща си и на банкови заеми е решил да купи, за да прави бургаски вариант на Меката в чалгата – „Син Сити“.

Гергана може да се включи с парите на италиански богаташ
Гергана може да се включи с парите на италиански богаташ

Сакалиев вече е преговарял с братовчедката си – позабравената фолк певица Гергана, която има вариант да се включи също в кръчмарския бизнес. Едрогърдата фолкаджийка се колебае дали да не участва с помощта на богатия си италиански приятел, с когото има връзка вече три години. Засега двамата обмислят дали изпълнителката на „Губя те бавно“ да продължи кариерата си, каквото е нейното желание, което сподели в социалната мрежа Фейсбук, или да се захване с ресторантьорския бизнес заедно със Стойко.

След развода си и края на футболната си кариера Сакалиев е изпаднал в дупка и все още се чуди с какво да се захване. Последната му идея обаче не се приема добре от майка му, тъй като според нея спортистът нямал мениджърски нюх, не можел да се ограничава от някои удоволствия и пилеел парите си, без да успява да спестява и стотинка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *