Стойко Сакалиев – надарен като бик

Футболистът решил да се разведе, защото мислел,че бързо ще си намери нова половинка
Футболистът решил да се разведе, защото мислел,че бързо ще си намери нова половинка

  Истински с*кс терминатор се крие в „Къщата на ВИП Брадър“ тази година. Бившият играч на ЦСКА Стойко Сакалиев може да засрами дори известния любовния Митьо Пищова по постижения между чаршафите. А простичката истина е, че блондинът е магнит за дамите не само защото изглежда доста по-добре от Пищова, но и заради легендата, че има огромен атрибут в гащите си.

Още по време на престоя на Стойко в ЦСКА сред футболистите се носеше слухът, че той е ненадминат в свалките. Бройките му скачаха след всеки мач и драстично надхвърляха резултатите му на терена. Едва наскоро Сака си позволи да издаде каква е статистиката на успехите му с нежния пол. Без свян играчът си призна, че в черното му тефтерче има-няма 700 жени, с които да е спал по време на коцкарската си кариера. И всичко това, докато уж имал сериозни връзки. Силният му нагон го тласкал да кръшка през годините първо на жена си Жулвена, а след като се развел с нея, и на годеницата си, с която така и не минаха под венчило.

Стойко Сакалиев„Имах прекрасно семейство, но го развалих. Имахме всичко, любов, дете. Но се оказва, че при нас, футболистите, съществува някаква традиция да се изпробва и с нещо чуждо. Имаш пари, големи възможности. Колко жени съм имал, изобщо не помня. Отначало изневерявах на жена си с една приятелка, а след това започнах да ги лъжа и двете. Струваше ми се, че ще ми се размине, но в семейството започнахме да се отчуждаваме. Съпругата ми разбираше, че я мамя, и се отдалечи от мен.

Аз избрах развода, понеже бях убеден, че ще си намеря лесно друга. Днес след многото минали жени през леглото ми, нямам нито една. Търся си половинка, но ми е вече трудно. Или съм вдигнал доста летвата, или се страхувам да се обвържа. По-лесно е да си ерген и да сваляш за една нощ, без ангажименти“, обясни в едно от откровенията си в Къщата Сака.

Той обаче старателно избегна да си признае, че причината за всичките изкушения около него не е само звездният му статут, но и легендата, която сам създава за себе си, за да вдигне самочувствието си. Става въпрос за любопитния слух, че нападателят е надарен като бик. Мълвата плъзва от уста на уста по време на гастрола му с екипа на „армейците“ и разпалва въображението на стотиците футболни фенки. Митът за мъжествеността на Сака се подклажда и от свидетелства на негови услужливи съотборници. Футболистите допълнително нажежават атмосферата около Стойко, като разправят наляво и надясно, че блондинът има същински звяр в гащите си, огромно чудо, което си заслужава да бъде видяно отблизо.

Стойко Сакалиев„Когато влезеше под душа, успяваше да засрами дори тъмнокожите“, спомнят си и днес старите кучета в отбора на „червените“.

С това признание обаче правят мечешка услуга на колегата си. Малко по малко фокусът в кариерата на Сакалиев се измества и той започва повече да се появява в класациите за най-котирани ергени в страната и да получава покани за ВИП партита, вместо да се пише за голмайсторските му постижения в първенството. Завърта го животът сред светския елит, а в леглото му се надпреварват Катето Евро, брадърката Зейнеб, топ моделът Елена Тихомирова…

Същата съдба години по-късно сподели и колегата му Валери Божинов, който от един от най-изявените млади таланти на националния отбор, попадна в интриги и клюки покрай връзките си с плеймейтки и фокпевици и провали кариерата си. Подобен развой на събитията се случва и със Стойко, който в края на кариерата си сменя екип след екип, с надеждата да поиграе още една или друга година, преди официално да окачи бутонките на пирона. Неговите подвизи на зеления терен обаче са обречени на забрава, за разлика от пикантните му случки в леглото, които зрителите на „ВИП Брадър“ тепърва ще имат честта да чуят от устата му по време на престоя му в Къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *