Руснаци наливат милиони за победата на Ваня Червенкова

  Ваня Червенкова е организирала победата си във „ВИП Брадър“, преди да влезе в Къщата за двумесечния си престой. Зад гърба на оцелялата при стрелба във Варна бизнесменка стояли близо 200 църкви у нас. Устатата дама се е подсигурила с мощна подкрепа от Русия, чрез която да финишира като победител на приключващия тази събота сезон за випове, научихме от сигурен източник.

200 църкви и руски партньори цъкат нонстоп есемеси за Ваня
200 църкви и руски партньори цъкат нонстоп есемеси за Ваня

Скандалът се разрази още по време на лайфа в сряда вечер, когато водещият Ники Кънчев изумен оповести, че 89% от вота бил за Червенкова. Анализът показал, че есемесите идвали основно от 4 телефонни номера. „Ами явно имам приятели, които много ме обичат. К’во толкова. Ако искате, изолирайте ги от гласуването“, отсече Червенкова.

Подозренията, че друга сила, а не зрителите задържа Ваня в Къщата, не са от вчера. За пръв път се появиха съмнения, че тя се ползва с протекциите на продуцентите, когато се разбра, че една от нейните фирми се явява спонсор на формата. Самият Ники Кънчев в едно от живите предавания допусна страхотна издънка, като подхвърли, че зрителите никак не харесват скандалната Ваня и срещу нея се е завихрила хорска омраза.

Ваня Червенкова А в същото време минути по-късно тя бе спасена от изгонване, оставайки в Къщата с най-голям вот сред останалите номинирани.

Макар в договорите им да било изрично записано, че нямат право да обсъждат номинациите и манипулирани зрителски вотове, тази тема е била доста обсъжданг сред съквартирантите. Тънка подробност е обаче, че не всичките им диалози и признания по темата са били излъчени от „Биг Брадър“. Според наш източник от екипа на шоуто няколко пъти самата Червенкова се хвалела, че навън има цяла бригада, която подсигурява участието й в състезанието до неговия край.

„Наистина за 2 месеца се случваше да си говорим и за това. Дори Ваня на първата си номинация, без да иска, си призна. Тогава тя бе спасена от публиката с най-висок резултат. Без да иска, каза: „Е, мен ме подкрепят 200 църкви в България. Моите руски партньори – също“. Затова не бих се изненадала, ако тя стане победител“, обяви и певицата Ирина флорин след излизането си.

Подозрително изглежда на пръв поглед и решението на продуцентите да излъчат признание на бившата марионетка Пламен Медаров за подобна машинация. „Защо са показали как мнимият милионер казва, че „има солидна подкрепа отвън“, а думите на Ваня Червенкова за църквите и руснаците са останали скрити за зрителите“, питат не без основание напуснали Къщата випове.

Същевременно журналисти научиха, че преди седмица регионални шефове на ГЕРБ са раздали СИМ карти на свои членове и са им пуснали SMS-и с призиви да подкрепят Станка Златева и Тервел Пулев при финалните гласувания. „Станка е наше момиче. Тя е лична приятелка на Бойко Борисов и нейната победа е важна за партията“, казала една от шефките на ГЕРБ.

Припомняме, че Златева бе издигната за депутат от партията на Борисов на последните избори в Сливен, но така и не стигна до парламента. Идеята на ГЕРБ била Станка да стане победител в шоуто, след което да се присъедини към протестите и да призовава в интервютата си за оставката на правителството на Орешарски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *