Руслан Мъйнов крие любов с тайнствена мацка! Прежали Алекс Сърчаджиева!

Руслан Мъйнов

  Новата 2013 г. може да донесе много промени в живота на звездата от „Комиците“ Руслан Мъйнов. За пръв път от дълго време насам актьорът най-накрая е излязъл от меланхолията и е готов за нови предизвикателства. По всичко личи, че това се дължи на нова любов, която така е размътила главата му, че заради нея шоуменът е готов на всякакви компромиси и лишения.

Наскоро Руслан си призна, че е започнал да води нов живот. Комедиантът решил да се подложи на зверска диета, която да го втали веднъж завинаги. Мъйнов успял да загуби повфче от 20 килограма, без да му се налага да тренира каквото и да било.

Алекс Сърчаджиева

Единственото условие е да спазва като цяло предписанията на диетата и дори да прекали с храната, да не се отчайва и предава на старите си навици.

„Не ми беше трудно да го направя. Човек узрява в един момент. Бях станал 107 килограма, а затлъстяването е тежка болест. Болно ти е всичто, ако си дебел. На пръв поглед може да изглеждаш усмихнат и лъчезарен, но в крайна сметка килограмите ти ще доведът рано или късно до сериозни последици. Аз имах високо кръвно, колабирах няколко пъти, приемаха ме в болница, но за щастие вече съм добре. Сега кръвното ми е като на космонавт – 119 на 76!“, доволен е Мъйнов.

Причината за пълната промяна обаче не била само в здравословните проблеми на звездата. Водещо за Руслан било желанието да стане по-привлекателен в очите на жените.

Макар да не говори публично за това, от почти 6 месеца актьорът имал половинка до себе си. Тайнствената дама така завъртяла главата му, че за пръв път от години насам той не се чувствал потиснат и самотен. С чар тя успяла да се пребори за сърцето му и веднъж завинаги да заличи от мислите му болезнената връзка с актрисата Александра Сърчаджиева. По дъщерята на Пепа Николова, която го заряза, за да се ожени за Иван Ласкин, комикът страда 5 дълги години и не искаше да чуе и дума да се влюби отново.

Заради настоящата жена в живота си обаче Мъйнов станал напълно безразличен към предишната си тръпка и даже се радвал, че в крайна сметка двамата не стигнали до олтара.

„Още не съм тръгнал да се женя, въпреки че в главата ми се въртят разни неща“, обяснявал пред близките си намеренията си за семейство Руслан, но категорично избягвал въпросите за самоличността на партньорката му.

Запознати разкриват, че приятелката на комика е тази, която търси дискретност в отношенията им.

Тайнствената дама имала солидни възможности и не целяла да трупа слава на гърба на Мъйнов. Малцината, имали шанса да я зърнат, макар и за малко, разкриват, че тя била усмихната и забавна като любимия си. Макар да не е първа красавица, никак не била лишена от чар. Освен това половинката на актьора се славела с интелект и никак не страдала от липса на амбиции да се докаже в професията си без чужда помощ.

Самият Руслан преди време също намекна, че е привлечен от жени, които умеят да вършат нещо, а не седят само върху хубостта си. Затова сред фаворитките за сърцето му били именно дамите, занимаващи се с медицина, фармацевтика и право. „Щом е станала такава, значи, че иска да се развива, има амбиции, желание, някакви цели и стремежи в живота си, а не някоя жена, която не иска да постигне нищо“, споделя вижданията си за идеалната половинка Мъйнов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *