Рускини преследват Благо Георгиев

Благой Георгиев
Благой Георгиев

 

Бившият двигател на българския национален отбор Благой Георгиев е секссимволът на руската Премиер лига. Отдаденият на Бог полузащитник запали с визията си хиляди красиви жени по футбола и ги накара да не пропускат негов мач. Благо Джизъса, както е известен у нас халфът, впечатли иначе консервативните рускини с многото татуировки по тялото си. Върху него са изрисувани разпнат Исус Христос, икона на свети Илия, както и множество църковни молитви. По него залитат най-вече привърженичките на „Амкар Перм“ и на бившия му клуб „Tepeк Грозни“

Татяна Герасимова е най-популярната руска фенка
Татяна Герасимова е най-популярната руска фенка

Сред най-известните почитателки на сегашния му отбор са победителката в конкурса „Мис Амкар 2008″ Мария Малих, Полина Захарова и Снежана Арметовец.

Привлекателното трио симпатизираше и на другите български играчи, минали през Русия – Георги Пеев, Захари Сираков и Мартин Кушев. По Джизъса си пада и известната дизайнерка Анна Деречина. В руските издания се върти слух, че двамата дори са имали мимолетна връзка“. Причината е, че Благо се е съгласил да рекламира колекциите на модната диктаторка срещу скромната сума от 30 000 евро. Цената се сторила малка и на съпругата на футболиста Христина. Тя също се усъмнила в морала на мъжа си, тъй като вече на няколко пъти си изпати от него.

Преди време Джизъса заряза бременната си годеница, за да се прехвърли
в леглото на фолк дивата Лияна. Набожният полузащитник захвърли всички правила на Църквата малко преди Рождество Христово. Благо се опита да замаже очите на жена си, подарявайки й тузарски апартамент и чисто ново „Ауди А8″. Тя обаче демонстративно му ги върна. Впоследвие Благо се извини и се прибра при семейството си. Изневярата подейства като обеца на ухото за Христина и сега тя го следи изкъсо. Според руските издания за фотосесията Благо се оправдал, че в момента не е в добра спортна форма и тези снимки можели да му върнат популярността, с което да направи трансфер и да се върне към големия футбол.

Хус Алина спечели конкурса „Мис Висша лига"
Хус Алина спечели конкурса „Мис Висша лига“

Конкуренция на фенките на Георгиев са тези на гранда „Зенит“. Преди време от клуба бяха спрели издаването на абонаменти за жени, тъй като разсейвали публиката и нямало добра атмосфера по стадионите. Това обаче не отказа красавиците, а ги сплоти още повече и сега те са най-многобройните в Русия.

Безспорно най-известната почитателка на „Сборная“ е Татяна Герасимова.

Фенката на московския ЦСКА стана популярна в цял свят, след като се снима за „Плейбой“. Освен с красотата си тя блесна и като звезда в риалити формата „Сървайвър“. Таня се изживява още като певица и водеща на военно предаване.

От по-непретенциозните клубове впечатление прави брюнетката Хус Алина. Тя симпатизира на „Кубан“ и твърдо държи на своя отбор. Това не остана недооценено и през 2011 година красавицата беше избрана за номер 1 в първия в историята на руския футбол мажоретен конкурс за красота „Мис Висша лига“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *