Русата Златка се срамува от миналото си

Като примерна и скромна домакиня, влюбена и вярна на гаджето си, все представяше Златка Райкова в последния „Биг Брадър“. Имиджът, който градеше пред камерите на риалитито, накара мнозина да забравят за бурните й години, когато пробиваше с голота и леко поведение. Тогава задръжките й бяха сведени до минимум, а угризенията – нулеви.

Златка Райкова
Златка Райкова

Ах, колко различна от сега бе Златка през 2008-а в „Островът на изкушението“. Във въпросното шоу тя се изяви година след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“. Цицорестата пазарджиклийка замина с още 10 изкусителки на другия край на света, като целта на девойките бе да прелъстят няколко обвързани мъже. Тогава единствено Златка успя да изпълни мисията перфектно.

Златка Райкова На острова Райкова се прояви като умела танцьорка. Още в първите дни тя спретна незабравимо еротично дене шоу за господата, които стискаха зъби и се мъчеха да устоят на провокацията. Само по прозрачен сутиен и прашки, украсени с дантела, тя се кълчеше пред превъзбудените мъже, дупеше се и им сядаше в скута На един от тях дори позволи да опипа голия й з*дник. „Щастливецът“ бе филип, който по-късно щеше да опознае всичките й прелести. Младежът и Златка си станаха повече от близки в оставащите епизодите на шоуто.

В кулминацията на риалитито двамата се усамотиха в луксозна спалня и страстите се нажежиха. Поставените в стаята микрофони предаваха за телевизионните зрители стенания, каквито нямаше дори и в германските по*рнофилми от 80-те и 90-те години на миналия век

„Не сме правили секс. Не е имало проникване“, оправдаваше се Филип след завръщането си в България. В родината той се прибра сам – без Златка и без гаджето си Милена, на която кръшна на острова.

„Стана това, което беше моя цел още от самото начало. Мисля, че си изиграх картите правилно и показах на един много самоуверен мъж, който 15 дена ми разказваше колко е влюбен в жена си и как никога не й е изневерявал, че винаги има изключения и правилата се нарушават. Не знам, може и да й признае, че се е случило нещо между нас. Успях напълно да го изкуша“, гордееше се с постигнато плеймейтката по онова време.

Диалозите, които Златка и Филип водеха в „Островът на изкушението“, бяха култови. Веднъж двамата се излежаваха на плажа и блондинката му направи забележка за отношението му към нея. „Моля те да не ми говориш така пред хората. Ела настрани и питай: „Ще ми направиш ли една свирка?“. Злепоставяш ме с твоите въпроси по някой път“, гълчеше Райкова.

Заради прегрешението си с плеймейтката Филип бе принуден да се оправдава пред жена си Милена, което бе доста унизително и за него, и за нея.

„Пипал съм два чифта ц*ци, стискал съм ги и съм хапал един врат. Това е. Не съм правил любов с нея“, кършеше пръсти кръшкачът.

Милена така и никога ме му прости случилото се на острова. Преди време тя призна в интервю, че срещнала Златка на някакво парти. Райкова първоначално не я познала, а като се сетила коя е, се притеснила и поискала да си тръгне. Личало й, че се срамува от миналото си на изкусителка.

В крайна сметка двете поговорили. „Каза ми, че съжалява, че се чувства зле и не смее да ме погледне“, споделя рогоноската Милена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/57-RXUez4W8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *