Русата Златка: Не съм скъсала с Куката!

Златка Райкова

  Сърцето на една от най-красивите плеймейтки Златка Райкова продължава да бъде заето. Обратнопропорционално на слуховете от последните дни, че се е върнала в отбора на свободните жени, секс бомбата от Пазарджик е сериозно нагазила в отношенията с настоящия си партньор.

Преди дни се поне се мълва, че Русата Златка е сложила край на любовната си афера с небезизвестния Камен Балбузанов – Куката.

Камен Балбузанов - Куката

Според версията, тиражирана по клюкарските седенки из столицата, блондинката е заменила приятеля си с други заможни господа, които й организирали задгранични воаяжи, предимно в Солун, откъдето се връщала със скъпи подаръци. Оказа, се, че това е лъжа, пусната от завистници!

От свои агенти, внедрени в митническите служби се информирахме, че Златка не е напускала страната в посока Гърция с други мъже, освен с официалния си приятел.

В това се закле и самата Райкова, която въпреки, че избягва медийните изяви, сама се свърза с наш репортер, за да коментира грозните слухове по свой адрес. „Много моля да бъда цитирана точно. Не съм предмет за продаване. Не знам кой пуска тази невярна информация, че съм свободна. Не знам и кой ме замесва с мъже, които дори не познавам. Обвързана съм! Мисля, че цяла България знае много добре с кой човек съм. Отношенията ни са изключително сериозни, ние не сме гаджета, а много повече от това“, обяви нееднозначно Райкова.

Заради настоящия си партньор красавицата загърби светската суета, партитата, купоните, голите фотосесии и скандалите. „Предпочитам да не си правя планове за общото ни бъдеще… Но държа всички автори на грозни лъжи да знаят, че съм само и единствено с моя приятел. Влюбена съм, обичам го! Държа името ми да не се замесва занапред с всевъзможни мъже. Вижда се с кого излизам, вижда се кой е мъжът до мен. Никой не ме интересува, тъй като занапред няма да има друг мъж, който да замени моя!“, добави Златка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *