Румен Луканов сгази лука! Жена му го изхвърли на улицата!

Румен ЛукановНа критичната и палава 53-годишна възраст Румен Луканов остана ерген.

Той не напуснал семейното ложе по своя воля, а бил изритан от достолепната си съпруга. Дълго време се говореше, че като влязъл в така наречената критическа за мъжете възраст, Румен отвързал синджира и хукнал по жени, за да си вземе от живота всичко, което не е успял да опита. Срещал се с различни знойни дами, но нямал сериозна връзка.

Всичко правел дискретно, за да не си развали семейния рахат и да не му излезе лошо име.

Но апетитът идва с яденето и му ставало все по-трудно да пази аферите си. Тези дни във фейсбук лъсна снимка, на която е седнал в заведение с руса красавица, а позата им издава, че са доста интимни. На всичкото отгоре го снимала жена – активистка в сайта бг мама и боркиня за морала.

Така кръшкането на Луканов станало обществено достояние. Съпругата му Ина не издържала толкова публичност и изхвърлила мъжа си, като му оставила само дрехите на гърба. Румен напразно се оправдавал, че нещата не са такива, каквито изглеждат на снимката, че дамата просто го разпитвала как да стане телевизионна звезда, но този път номерът не минал и той останал на улицата.

Румен ЛукСнимката продължава да стои в сайта и даже вече излезе от пределите му. Ина толкова се разярила, че не дала на съпруга си и семейния джип „Мерцедес“ под предлог, че той возел мацки в него, а на нея й трябва да вози детето им.

Сега в семейния дом се разполагат само Ина и малкият им син Франк. Големият син учи в Англия и не се меси в семейните войни. Луканов е излязъл на квартира и се опитва да се държи скромно на обществени места с надеждата, че ще бъде приет обратно в семейното ложе.

Засега обаче съпругата му нямала намерение да прощава и дори обмисляла да подаде молба за развод, разказват техни приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *