Росен Петров тръгна с такси, захвърли колата завинаги

Въпреки високите си доходи, Росен Петров се придвижва с такси, а не със собствен автомобил
Въпреки високите си доходи, Росен Петров се придвижва с такси, а не със собствен автомобил

Водещият на популярното предаване „Нека говорят“ по Би Ти Ви Росен Петров се придвижва само с такси, установиха топ папараци. Макар че бившият сив кардинал на Слави Трифонов има шофьорска книжка от 20 години, той се страхувал да кара кола заради тежка катастрофа, която преживял на младини.

Росен Петров Автомобилът му бил потрошен, но Росен като по чудо се разминал без драскотина. От този ден се зарекъл, че повече няма да седне зад волана. Заради страховата невроза, която развил, водещият отказвал да се вози в случайни таксита и използвал услугите на един и същ шофьор. Куриозното в случая е, че баща му дълги години е бил зам.-шеф на КАТ.

Многократно папараци улавят как Росен Петров се придвижва до офиса на „Нека говорят“ в квартал „Белите брези“ с едно и също такси. Преди няколко дни отново същият шофьор на таксиметровата компания откара възпитаника на Института на МВР в Симеоново на среща в сградата на телевизията. Бакшишът търпеливо изчака Петров да приключи с разговорите, а после го извози до офиса на „Дрийм тийм прадакшънс“ на бул. „България“.

По документи Росен бил собственик на два скъпи автомобила, но предпочитал да го вози професионален шофьор или приятелката му Карина. От няколко месеца 43-годишният водещ лети на крилете на любовта с 23-годишната студентка по телекомуникации, която може да му бъде дъщеря. За първи път в дългата си кариера Росен Петров проговори публично за връзката си с жена. До този момент той винаги се е старал да пази в лълна тайна личния си живот и коя е дамата до него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *