Росен Петров разкри ужасяващата истина! Дрога, алкохол или тежка болест морят водещия!

През последните месеци водещият е подут, с разкривено лице и едва успява да каже репликите си, фъфлейки неразбираемо в „Нека говорят“

  Росен Петров най-сетне намери сили да разкрие най-голямата си болка през последните няколко месеца. Мистериозна зависимост или опасно заболяване видимо промениха водещия на „Нека говорят“, чудят се всяка неделя зрителите му. За всички е видно, че той вече не е същият човек. Съсипан е физически, а и психически.

Бившият сценарист на Слави е подут и почти двойно напълнял, а най-страшното е, че фъфли в ефир, забравя репликите си и се държи неадекватно като пиян или дрогиран човек. Дали наистина е така, или го измъчва някаква страшна болест, водещият най-сетне е решил да разкрие сам в предстоящия брой на предаването си. Дори колегите му са в неведение около случващото се и гадаят около причините за ужасяващата му метаморфоза.

Росен Петров рязко качи мускулна маса преди 3 години и се фукаше с яки бицепси, които според спортисти е изваял стероиди

„Росен ще каже сам какво му е тази неделя. Дотогава и дума няма да излезе от екипа за състоянието му“, лаконична бе Валя Гиздарска – главен редакторка на „Нека говорят“. Очаква се емоционалната му изповед да е в края на предаването, около 10,50 часа.

Запознати припомнят как няколко недели през последните месеци водещият дори отсъстваше от работа и се наложи да бъде заменен от колежката си Диана Найденова.

Из коридорите на Би Ти Ви се мълвеше, че той не бил в състояние да излезе в ефир, но така и не стана ясно какво го измъчва.

Тежка зависимост към дрога или алкохол бяха сред първите предположения на зрителите покрай резкия срив на Петров. Хора от обкръжението му дадоха макар и непряко потвърждение на слуха, че е съсипан от дрогата. Според мнозина от приятелите му, преди години той редовно смъркал кокаин и с напредването на възрастта явно не се бил отказал от типично младежкото купонясване с няколко линийки „бело“.

Журналистът и сам даваше повод за подобни предположения. Носът му е доста подут и изглежда перманентно възпален, заради което той час по час подсмърча, включително пред камерата. А отнесените му беседи с гостите и зациклянето върху въпросите, които трябва да зададе, са типични за човек със съзнание, замъглено от дрогата.

Работещите в Би Ти Ви обаче до един отричат достоверността на подобна версия. Повечето от тях признават, че са виждали Росен да си пийва, но за наркотици не можело и дума да става. И алкохолната зависимост обаче е малко вероятна, коментират сред колегите му.

„Може да се случи на всеки да отиде пиян на работа, но веднъж-дваж. Всяка неделя да те пускат в ефир в подобно състояние е недопустимо. Ако прекалява с алкохола, шефовете щяха да вземат мерки. За подобно прегрешение дори супер талантливият Чочо Попйорданов се раздели с работата си“, категорични са запознати с драмата около Росен Петров.

Росен Петров и Зарина

Проблемът на водещия би могъл да е и съвсем прозаичен, обясняват пък фитнес маниаци. Спортисти коментират, че външният вид на бившия сценарист на Слави е типичен за културисти или щангисти, които са спрели да тренират.

„Това лице е на човек съсипан от стероидите и анаболите. Много такива измъчени хора можете да видите да висят пред болниците след друсане със забранени стимуланти заради глупостта им. Тяхната манията да се фукляват с мускулите си буквално ги е унищожила. Не стига, че телата им увисват, а и се поболяват сериозно“, бяха категорични спортисти.

Много е възможно, именно това да е предизвикало проблема на Росен Петров, понеже преди около 3-4 години той изневиделица пощуря по бодибилдинга и доста рязко доби телосложение на културист. Дори се фукаше с мускулите си из интернет и си пускаше голи до кръста снимки, на които ясно личаха „плочките“ по корема му и яките ръце.

По думите на специалисти много млади мъже са в състоянието на Росен Петров, пострадали от актуалната и в момента истерия по бодибилдинга. Употребата на стероиди на първо място тотално обърквало хормоналния фон и обмяната на веществата, а след около година-две се съсипвали бъбреците, черния дроб и сърцето.

„Пълниш се с вода и изглеждаш като напомпан балон и нищо не помага, дори да успеят да ти спасят бъбреците. Получаваш куп алергии. А най-лошото е, че действа и на психиката. Забавя мисленето, вие ти се свят“, разкриват още фитнес маниаци, запознати с ефекта от спортните дроги.

Нищо чудно Росен Петров да не може да пази равновесие не заради прекаляване с чашката, а поради трайна увреда, причинена от злоупотреба със стероиди.

Дори да е пострадал заради собствената си глупост обаче, водещият едва ли ще си признае това. Много е вероятно в неделя той да заяви пред зрителите, че страда от някакво заболяване и лекарствената терапия за изцелението му да е виновна за ужасяващата промяна във вида и държанието му. И няма да излъже, защото хапчетата срещу алергии действат по сходен начин. Страдащият се подува, разсеян е и има проблеми с равновесието.

Дори да не каже цялата истина в ефира обаче, все пак е похвално, че Росен е решил да уважи зрителите си и да им даде обяснение защо фъфли и половината му реплики остават неразбираеми. Ако е болен, поне повече хора ще научат за проблема му, за да му помогнат с каквото могат. Верните му зрители се надяват страданието на Петров да не е сериозно и да се възстанови час по-скоро.

 

5 версии за срива на водещия

1. АЛЕРГИЯ – тежък алергичен шок или трайно заболяване от автоимунен характер може да са виновни за подуването, фъфленето и загубата на равновесие.

2. ТЕЖКА БОЛЕСТ – възможно е Росен да има сериозно заболяване като например множествена склероза, проблеми с щитовидната жлеза или недобре функциониращи бъбреци.

3. АНАБОЛИ – прекомерната употреба на анаболи, стероиди или менте спортни стимуланти също предизвикват напълняване, задържане на течности и проблеми с психиката. Също така може да е причина за отключване на куп болести.

4. АЛКОХОЛИЗЪМ – Росен Петров може да е посегнал трайно към чашката заради проблемите в личния си живот. Той бе пред сватба с балерината Зарина, но тя изненадващо го заряза.

5. НАРКОТИЦИ – състоянието му в последните месеци наподобява това на предрусалите с кокаин. Те трудно говорят, фъфлят, носът им е запушен, олюляват се. Близки на водещия разкриват, че на младини той често се е забавлявал по купони с обилно количество стимуланти. Мистерия е дали тази практика се е превърнала в зависимост, която го съсипва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Росен Петров разкри ужасяващата истина! Дрога, алкохол или тежка болест морят водещия!"

  1. tupak   14.01.2013 at 17:37

    ABE SME6tniCI KAKVO PI6ETE OGROMNO ZAGLAVIE ZA KRAI NA MISTEREIATA KATO NIKOI NE ZNAE NITO VIE NITO NIE KAKVA E TAQ BIBLIOTE4NA STATIQ NI6TO NE KAZVATE TAPACI OMRETE V LAINA VSI4KI STE EDNA I SU6TA SREDNODOBROJANSKA KURVA KOQTO OBE6TAVA SVIRKA A PRAVI 4EKIA NE RAZBIRATE LI 4ESE IZLAGATE TAPO E DA ZABLOJDAVATE HORATA NEGRAMOTNICI NAU4ETE SE DA PI6E6E!!!

    Отговор
    • дитката   03.02.2013 at 22:23

      научи се ти бе неграмотен!

      Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *