Роднините на Орлин се страхуват да не се самоубие заради раздялата с Яна!

Орлин Павлов

  Орлин Павлов сигурно никога нямаше да иска да излезе от Къщата, ако знаеше какво го чака навън. Секс символът на поп музиката, триумфирал като победител във „ВИП Брадър“, преживява жестоко сърдечно крушение заради раздялата с Яна Акимова.

Въпреки официално да отрича края на любовната му идилия с къдрокосата танцьорка, той настъпил доста преди Орлин да влезе в шоуто за випове. Уговорката помежду им била да не обявяват пред медиите, че са скъсали, а да си дадат изпитателен срок.

Орлин и Яна Акимова

В него всеки трябвало да преосмисли дали другият е идеалната му половинка. И макар за Орлин Яна да е такава, за красавицата очевадно Павлов не се оказва мъжът, с когото планира да дочака старините си. Достатъчно красноречив намек за това бе неявяването на Акимова на финала на „ВИП Брадър„, въпреки десетките телефонни разговори и кандърми от страна на продуцентите.

Раздялата на Орлин и Яна обаче тегне като камък на шия над най-близките му. В семейството били на тръни депресията да не чалне до толкова поп звездата, че от отчаяние да тръгне да повтаря опит за самоубийство от детството му.

Като ученик вечно усмихнатият секс символ тръгнал да скача от балкона на жилището, в което живеела баба му. Като причината за желанието му да сложи край на живота си била далеч маловажна и несравнима с мъката и вредата, които една раздяла нанася върху човешкото сърце.

„Орлин искал да скача от балкона на бабиния си апартамент от страх, че техните ще му теглят як бой заради двойка по руски език. Въпреки, че тогава акълът му е бил още детски, в семейството му са много притеснени от любов да не направи някоя подобна глупост и палят свещи да се сдобри с Яна“, одумват певеца негови съученици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Роднините на Орлин се страхуват да не се самоубие заради раздялата с Яна!"

  1. mmm   07.12.2012 at 15:41

    Офф Орлин каза че Яна има някакво състезание, затова не беше на финала.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *