Роднините на Део щастливи, че се отърва от зверилището Лора Караджова

Део и Лора Караджова

  Родителите на Део били на седмото небе от радост, че синът им ce раздели с дългогодишната си изгора Лора, говорят светски клюкари.

Майката и бащата на перхидроления блондин изпадали в ужас при мисълта, че щерката на Данчо Караджов може да им стане снаха.

Семейството, което имало патриархални разбирания, намирали Лора за прекалено провокативна и разкрепостена, особено след като се съблече няколко пъти за еротични списания. А слуховете, че регулярно слага рога на наследника им, направо ги побърквали, носи мълвата.

За тяхна огромна радост, след осемгодишна връзка ексцентричният шоумен и палавата блондинка се разритаха и всеки хвана по пътя си.

Део и Елена

В момента Деян Славчев, както е истинското му име, има нова тръпка и лети на крилете на любовта. Тв водещият се залюби с партньорката си по танци в „Денсиг старс“ Елена и в момента е неразделен с нея. Нещо повече – преди дни влюбеният участник обяви, че най-сетне е срещнал жената на живота си, с която е готов да създаде семейство.

„Време му е на Део да се ожени – все пак вече е на 38 години – възраст подходяща да се задоми. Добре, че овреме се отърва от Лора, която не щеше и да чуе за брак. Това момиче изглежда свястно и скромно и без съмнение ще го направи щастлив!“, радват се за Део неговите близки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Роднините на Део щастливи, че се отърва от зверилището Лора Караджова"

  1. иван   04.05.2013 at 13:43

    С най добри чувства към Големия Данчо Карджов,но не знам това талантливо и добро момче Део как се захвана с невръстеничката,лигавата и неориентирана Лора?Щастливец е Део,че съумя да избяга от тез тежки окови,браво Део бъди щастлив с новата си любов!!!:)

    Отговор
  2. SS   04.05.2013 at 22:46

    Добре че се отърва от това курвенце.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *