Родителите на Преслава по-богати от нея !

preslava1Преслава не харчи пари само за скъпи тоалети и екскурзии до Дубай. Тя използва солидните си приходи, за да подпомага финансово родителите си. „За мен най-важно е семейството. Разполагаме заедно с всичко, което имам аз“, коментира хитовата изпълнителка.

Топ пайнерката периодично праща големи суми на родителите си в Добрич. В бранша обясняват щедростта й със спомена й за трудните години в началото на кариерата й. Преслава не е забравила усилията, които полагали навремето майка й и баща й, за да й дадат добър старт в живота.

„Нашите не бяха богати. Свикнала съм и да нямам, и да имам. Затова уважавам парите“, споделя певицата.
В периода, когато правела първите си стъпки, майка й работела като шивачка, а татко й – като шофьор на камион.

Преслава с умиление си спомня как пристигнала в Димитровград, за да следва мечтата си за голямата сцена. Тогава заживяла на квартира заедно с Галена и двете заедно борели финансовите неволи.

преслава родители
Родителите на Преслава – от скромни по-скромни!

И днес примите на Пайнер през смях разказват как снимали първите си клипове с един и същи тоалет. А режисьорът трябвало да направи така, че роклята им да изглежда различно поне в цветово отношение.

„Вярно е, не сме имали възможности, но гледам на този етап като на доброто старо време. Времето, в което още си наивен и позитивен“, усмихва се звездата от „ВИП Брадър“.

Майка й и баща й почти не харчат от сумите, които Преслава им изпраща по пощата. Вместо да си купуват луксозни стоки, внасят парите в банкова сметка. Спестовният им влог сега е по-голям от този на популярната им щерка.

„Много скромни хора са. Мама изобщо не обича известността. Тя е по-срамежлива и не иска да се знае коя е. Иначе, разбира се, и тя, и баща ми много се гордеят с това, което се случва с мен и сестра ми. Понастоящем мама работи в детска градина, а баща ми – в училище“, разказва пайнерката.

ВИЖ ВОДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *