Родата на Бербатов мълчи за бебето! Футболистът заплашил да им спре парите, ако проговорят!

Димитър Бербатов

  Раждането на второто дете на Димитър Бербатов е напът да разруши иначе привидния мир в популярната спортна фамилия. Заради напрежението покрай щастливото събитие и журналистическия интерес към новородената му дъщеричка, футболистът на английския „Фулъм“ заплашил семейството си и това на жена си Елена да ги зачеркне от живота си, ако някой издъни подробности за бебето пред напористите репортери или съдейства на папараци да го заснемат.

Втората дъщеричка на футболната звезда се роди в понеделник вечерта в столичната частна клиника „Свети Лазар“, където преди три години, проплака и кака й Деа. Новината мигом изстреля към родилното сурии фоторепортери в очакване да заснемат лика на най-малката Бербатова. Тя се запозна с щастливия си баща във вторник следобед, когато Митко прекара повече от четири часа край бебето и майка му Елена.

Емоциите му обаче избили на агресия при срещата с няколко фоторепортери, залостили се пред клиниката в очакване на появата му. Стигнало се чак дотам господинът от Лондон да крещи с истеричен тон срещу папараците да се разкарат от пътя му, а за да е по-страшен, профучал на милиметри от тях с лъскавия си джип, сякаш да им намекне „Ще ви смажа като мухи, бе, мишоци нахални!“.

Вече четири дни, откакто се роди дъщеря му, Митко Бербатов не обелва дума за щастливото събитие. Темата, която не спира да вълнува, е дали футболистът е надделял над половинката си Елена в избора на името на малкото им момиченце. Онзи ден столичен ежедневникът разкри, че спорът между младите родители е прераснал в скандал, футболистът настоявал детето да бъде кръстено на майка му Маргарита, навит бил и на производни на нейното име, например Марго или Маргарет. Опърничавата Елена, която е и кака на Бербатов, обаче упорито отстоявала своето, че децата й трябва да носят личната си карма и да не наследяват тази на по-възрастните й роднини чрез техните имена.

Поради същата причина Елена избрала неутралното име Деа за първородната си дъщеря, макар че тогава собствената й майка се надявала внучката да носи нейното име.

„Нищо не мога да ви кажа за името. Вие, журналистите, нали и без друго винаги знаете повече от мен. Обявили сме ви пълно медийно затъмнение отсече дядото на малката Бербатова – Иван, в сряда по обяд, когато след тежката почерпка предната нощ репортер го събуди с телефонна честитка за внучката.

С катинари на устите е не само цялото семейство Бербатови, но и Щилянови. Във вторник тъстът на футболиста Валентин почерпил с бонбони и уиски неколцина чиновници и работници в строителната си фирма, обаче се ограничил само с „И Елена, и внучката са ок. Както младите си решат, така да я кръстят“.

В дните, преди раждането да наближи, най-скъпият ни футболист изрично дал инструктаж на двете фамилии каква политика да спазват спрямо медиите, изпуснаха се все пак някои по-приказливи роднини. Не е тайна, че звездата брани като майка орлица семейството си и се люти като звяр при всеки опит то да бъде фотографирано.

„Аман вече от тия журналисти! Този път, ако някой ме издъни, тежко му, няма да ви погледна, заклевам се! Сега разбирам защо Стоичков е заразял родата. И вас ще ви зарежа!“, нареждал люто Димитър.

Заради заканите му Бербатови и Щилянови не смеели да гъкнат от шубе, че богатият им син и зет ще им спре спонсорството.

Елена Бербатова

Родилката кара на банички и айрян

Глад към тестени изделия е подгонил родилката Елена, се разбра от достоверни източници. 33-годишната майка помолила Бербо да й занесе в клиниката банички от бутер тесто и айрян.

Като грижовен мъж футболистът изпълнил молбите на майката на двете си дъщери, видяха папараците на най-четения таблоид. Във вторник, когато Бербатов посети приятелката си и дъщеря им, той влезе в частната болница с найлонова торбичка с логото на топлия бюфет на популярна верига бензиностанции.

Освен някакво модно списание, през пликчето прозираше и хартиената опаковка, в която се предлагат различните видове тестени изделия във въпросното бензинохранилище. „Поначало Димитър е много против подобни храни и нерядко е вдигал скандали на приятелката си, защото иска да е слаба и да не си разваля фигурата. Но сега няма как, Елена е изтощена от раждането, позволява й да яде всякаква храна“, казват нашите източници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *