Ритонката Катя мрази да й гледат ци*ите

Катя и Здравко от "Ритон"

  Катя от популярния от близкото минало дует „Ритон“ не обичала да ходи на морето и да се препича на плажа, защото, според думите й, слънцето било вредно, а освен това – суетата и стресът по нашето Черноморие ужасно много я стресирали.

Според злите езици, певицата с най-едрия бюст в бранша издават, че всъщност истинската причината Ритонката да не си пада по слънчевите бани е съвсем различна.

Надарената изпълнителка се притеснявала, че всеки пък като се хвърли по бански костюм, става център на внимание на плажа. Съблече ли блузата, всички вторачвали погледи в нея, и най-вече – в напращялата й пазва.

Според мълвата, половинката на Здравко имала още една причина да не си пада по морето – циц*рестата певица едва си намирала бански по мярка, особено когато става въпрос за горната част.

„Големите гърди от една страна са предимство, но, от друга – тегоба! Само аз си знам какво ми струва да си намеря горнище по мярка! Като че ли моделиерите са се наговорили да правят бански само за плоски и безцицести дами, все едно не съществуват истински, пищни жени!“, вайкала се Ритонката пред свои дружки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *