Ретро чалгарят Валдес изскочи от нафталина!

Валдес

  Собствениците на провинциална дискотека изненадаха гостите си с една от ретро звездите на фолка – Валдес. Изваденият от нафталина изпълнител подскачаше на сцената с вечните си черни кожени панталони. Поведението му беше такова, сякаш си е останал някъде в средата на 90-те години на миналия век.

Е, певецът на култовите парчета „И ловец съм, и рибар съм“ и „Жега“ все пак малко се е попроменил за всичките тези години. Орязал е буйните къдрици и небрежната си брада. Махнал е и кръстчето, което висеше на лявото му ухо. Религиозен атрибут обаче пак не му липсва – днес Валдеса се кипри с огромно разпятие на врата.

Докато изпълняваше репертоара си, ретро чалгаджията не отказа на никого поздрав и снимка за спомен.

От благодарност почитателите му го черпеха с шотове, които той обръщаше, без да чака втора покана.

„Къде изчезна бе, човек, защо те нямаше толкова време?“, питаха го посетители на заведението. Валдес поясняваше, че прекратил договора си с „Пайнер“ и известно време имал съдебни неприятности, затова не се занимавал активно с пеене.

Според мълвата певецът дори е лежал за кратко в затвора, тъй като бил спипан в някакви далавери. Валдес обаче отрича да е влизал в килията и казва, че се е измъкнал с условна присъда.

От няколко седмици певецът отново е на сцената и поема участия по кръчмите.

Хонорарът му бил повече от приличен – 350 лева на вечер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *