Рекорд! Алисия захлеби 24 бона за 40 минути!

Алисия 1Алисия се оказа  с 24 бона по-богата, след като щедри  сватбари от Първомай й напълниха деколтето с потни столевки.

Певицата беше поканена да весели тълпата  на свръхпомпозна сватба в столичен хотел, където щерката на най-големия роден  производител на краставици и домати в България  Йордан Балабанов омъжи щерка си Теодора за финансиста Атанас Петров.

Щастливият татко не се стискал изобщо и венчавката струвала един милион лева. Само роклята на булката струвала 50 бона и върху нея блестяли  около 20 хиляди камъчета „Сваровски“. Страхотното творение на модата било направено от местна дизайнирка /не Мегз/, която близо два месеца  шила и везала с перли и изкуствени камъни и буквално си избола очите, докато завърши творението си.

Гостите пък били 300 и буквално спукали хотела по шевовете. Освен скъпото, петстепенно меню, и салата от личните градини на щастливия баща, настроението на сватбарите се поддържало от професионални танцьори, фокусник и задължителните певци. За по-старичките пяла Ваня Костова, а за останалите Тони Стораро и ДесиСлава, която наблегнала на народните песни и пяла от сърце, въпреки вече наедрялото си коремче.

Алисия лебедГвоздей на програмата обаче била Алисия, която се появила царствено на сцената и вдигнала дори младоженците на крака. Булката Теодора я обожавала и лично настояла да я поканят.

Ася трябвало да пее 30 минути за 4 бона, но изпълнила още три песни заради многобройните бисове. Всяка песен струвала на подпийналите гости по 7 хилядарки. Те буквално блъскали столевки в деколтето й, хем да я поопипат, хем да се покажат баровци.

Накрая Алисия извадила от дълбокия си сутиен още 20 бона и отчела сватбата като една от най-печелившите в кариерата си.

ДесиСлава прибрала двойно по-малко, а веселбата продължила до зори.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *