Реквизиторът на Слави – Ванката, ходи депресиран на работа

Внката идва на работа с вехтия си „Нисан". Реквизиторът все още е част от екипа на „Шоуто на Слави", макар че е изпаднал в немилост пред шефа.
Внката идва на работа с вехтия си „Нисан“. Реквизиторът все още е част от екипа на „Шоуто на Слави“, макар че е изпаднал в немилост пред шефа.

Иван Атанасов – Ванката е в немилост пред своя шеф Слави Трифонов и това се отразява и на джоба, и на визията му, установиха папараци. Колоритният визитор напоследък е повече от умърлушен и изпълнява без мерак служебните си задължения.

Преди дни Ванката пристигна на паркинга пред Би Ти Ви със стария си „Нисан“ и определено му личеше колко е депресиран. Той махна за поздрав на охранителите и дори се насили да им се ухили, но вместо усмивка на лицето му се изписа само гримаса.

Дружелюбният реквизитор поздравява охраната на паркинга. Той се опитва и да се усмихне, но на лицето му се изписва само жалка гримаса.
Дружелюбният реквизитор поздравява охраната на паркинга. Той се опитва и да се усмихне, но на лицето му се изписва само жалка гримаса.

Допреди време реквизиторът бе един от гвоздеите в „Шоуто на Слави“ и разведряваше обстановката в студиото с лакърдии. Сега обаче Дългия го е разлюбил и му е отнел всякакви възможности за изява.

Всички в екипа на вечерното предаване са категорични, че между Трифонов и Ванката нещо се е случило. Какво обаче, никой не знае.

Навремето Слави бе уредил на любимия си придворен шут участие в телевизионна реклама на марка паста за зъби. Днес пък за нищо на света не би му осигурил друг подобен ангажимент.

В коридорите на Би Ти Ви се шушука каква би могла да е причината учиндолецът да охладнее към реквизитора, но гаранция, че мълвата отговаря на действителността няма. Според слуховете Ванката отишъл да се жалва на Дългия от ниската си заплата, но вместо да си изкрънка увеличение, вбесил голямото началство.

„Слави му създаде имидж на полуидиот, редно беше да е по-щедър към него“, коментират под сурдинка служители на вечерното шоу.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Реквизиторът на Слави – Ванката, ходи депресиран на работа"

  1. Hollis   31.10.2021 at 17:34

    This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
    I’ve joined your feed and look forward to
    seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *