Резил! Екс любовникът на Елен Колева – Сашо Майонезата мутрее, размаха пистолет в центъра на София!

Сашо Майонезата ходи въоръжен по столичните клубове в търсене на млада плячка

  Производителят на майонези Александър Найденов, който стана по-известен като възрастния любовник на Елен Колева, удари дъното. Богаташът, разделил се с актрисата преди повече от половин година, заплашил с оръжие красива девойка и компанията й на пъпа на София, разказват пред журналисти потресени очевидци.

Случката се разиграла по вечерно време преди около две седмици. В столичния клуб „Планет“ Сашо Майонезата пристигнал, охраняван от бодигард. Отдалеч му личало, че преди да седне в едно от сепаретата, е вкарал няколко уискита. Продължил да се налива и за има-няма час обърнал почти пълна бутилка

По някое време бившият на Елен Колева явно решил, че не може да се прибере без „младо яре“ у дома си, и започнал да се пробва наред къде ще му излезе късметът.

„Недалеч от сепарето му се забавляваше стройно момиче с визия на модел, точно по каквито Сашо си пада. Изпрати сервитьорката да я покани на неговата маса. Девойката обаче най-безцеремонко му отказа“, пресъздават случката редовни клиенти на заведението.

Александър не се отказал лесно и лично отишъл до набелязаното момиче. Обаче куражлийката му теглила майната за втори път. „Този побесня! Заплаши момичето с пистолета си, цялото заведение го видя как най-демонстративно отметна блузата си, за да й покаже оръжието на колана си. Явно искаше да я предупреди, че ако не си тръгне с него, може да й се случи случка“, ужасени казват още свидетелите на скандалната сцена.

За щастие до кръвопролитие не се стигнало, след като гардът на Майонезата най-накрая се усетил, че трябва да поеме ситуацията в свои ръце, и с мъка успял да върне пияния си бос в сепарето му.

После горилата и управителите на заведението се извинили на девойчето за просташкото поведение на Александър Найденов, но въпреки това я изгубили като клиент.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *