Рачков и Милото във война

Митко Рачков трепери за звездния си статут
Митко Рачков трепери за звездния си статут

  Лют скандал за пари тресе екипа на новото телевизионно кабаре „Ол Инклузив“, подразбраха журналисти. Предаването тръгва на гърба на спряната преди няколко месеца „Пълна лудница“, но някои от звездите му вече са подострили шпагите.

Вечерното шоу ще събере на една сцена най-обичаните комедийни актьори – Васил Василев – Зуека, Мария Сапунджиева, Мария Игнатова, Албена Михова, Герасим Георгиев – Геро, Румен Угрински, Алекс Кожухаров и разбира се, Димитър Рачков.

Именно от последния тръгнала цялата разправия. Комикът от Твърдица, чиято роля на Жоро Бекъма в „лудницата“ се превърна в негова визитна картичка, не бил съгласен с размера на възнагражденията – своето, това на гаджето си Мария и на новата звезда в шоуто, водещия Калин Сърменов.

Рачков като Жоро Бекъма
Рачков като Жоро Бекъма

Рачков изревнувал, че след идването на бившия шеф на Сатиричния театър в екипа той ще изгуби звездния си статут. В „Пълна лудница“ светът се въртеше около Бекъма и останалите актьори му се кланяха като слуги. Сега обаче по преценка на продуцентите от „Hoy фрейм“ главната роля в „Ол Инклузив“ е поверена на Милото от „Седем часа разлика“.

„Рачков е бесен, че Сърменов ще получава по-голям хонорар от неговия и този на Мария. Вярно е, че парите са си пари, но да се цигани, не му отива. А и не става въпрос за кой знае каква разлика във възнагражденията им. Напълно нормално е Калин да взима повече от него, все пак той ще бъде лицето на предаването“, коментират интригите между актьорите из екипа на „Ол Инклузив“.

Хората, които ще правят шоуто зад кадър, недоумяват защо Рачков създава всичките панаири за пари, като де факто в крайна сметка ще прибира повече от Калин Сърменов. „Нали хонорарът на Мария пак ще влиза в неговото семейство. Освен ако Митко не я храни, а тя да си трупа парите в банка“, взели са на подбив алчността на Рачков новите му колеги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *