Расист! Фънки пребил цигански музиканти на сватбата си!

Фънки

  Димитър Ковачев – Фънки стана симпатичен на някои зрители с дебелокожието си, демонстрирано в Къщата на „ВИП Брадър“, но голяма част от публиката го надуши, че крие зъл нрав. Да, лошотията му не е роля, а негово постоянно състояние.

Пухкавелкото е дявол още от малък. Като ученик той участвал във всевъзможни демонстрации на насилие, от които на човек може да му се изправят косите.

Макар на малкия екран да изглежда хрисим и раним, Фънки е опасен, когато нещо го изкара от кожата му. Така е било и в миналото. В тийнейджърския му период дисциплината му била под всякаква критика и се налагало често да го мъмрят.

Фънки с жена си Антония и сина си

В досието на колоритния брадър има не едно школско провинение. Той дори е изключван от гимназията заради издънките си. Въпреки, че днес не иска да си спомня за зулумите си, а още по-малко да ги разказва, той неведнъж се е изпускал, че в миналото не е бил добър пример за подражание.

„Учителката ми по математика направо издевателстваше над мен. Накрая аз и едни мои приятели я посритахме. Никога няма да забравя как нареждаше. Страшна свиня, не е истина!“, разправял е Фънки. От изказа му, естествено, не личи покаяние.

Дори в сватбения си ден съквартирантът изпуснал нервите си. Тогава ромски музиканти решили да го причакат с благоверната му пред ритуалния дом и да му посвирят. Заклетият рокаджия не могъл да понесе досадното им тумба-лумба и се настървил да се нахвърли с юмруци на циганите. Единствено жена му с дългото име Антония Каролина Ладислав Холечек Ковачева успяла да го спре, а другите присъстващи на сценката останали с впечатлението, че е расист до мозъка на костите си.

За 25-те години откак са заедно съпругата му е виждала всякакви простотии от него. Веднъж в свада на пътя Фънки потрошил колата на непознат шофьор, а половинката му Антония си умряла от притеснение, докато гледала как беснее.

Промоутърът се развихрил, след като колегата по волан му отнел предимството, а след това го и наругал. „Беше страшно. Онзи избяга като подпален, а жена ми заяви, че повече няма да търпи моята агресия. Наложи се няколко пъти да й обяснявам, че това е за последно“, описва „геройството“ си невъздържаният.

 

Купи на жена си кола с парите от “ВИП”-a

След като излезана от Къщата на „ВИП Брадър“ Фънки доста бързо похарчи парите от хонорара си. Дебеланкото направи скъп подарък на жена си Антония – подари й кола, и с това се опита да й поиска прошка за дългото отсъствие от семейното огнище.

Возилото е високопроходим джип, с който половинката на промоутъра спокойно ще може да гази из преспите през зимата, без да се бои, че може да закъса. Баровският роувър погълнал почти 40 бона.

„Онемях от изненада. На волана имаше една червена роза, а шофьор ми подаде ключовете и документите. Никога не съм държала колата ми да е нова или пък от определена марка. Двамата с Димитър просто бяхме обсъждали, че моята ми прави проблеми и се налага в най-скоро време да е заменя с друга, за да не остана на пътя“, разказва с вълнение благоверната на Фънки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *