Рапърът Енчев фалира, жена му го изостави!

Енчев

Нежната половинка на Георги Енчев, взела двете си момчета и се скрила в домът на родителите си. Цвети, както с казва жена му, оставила съпруга си, защото бизнеса му в курортното градче Банско не потръгнал.

Не след дълго дошли и семейните проблеми. Да с припомним, че преди година Енчев остави столицата и се премести да живее в планинското градче. Там отвори с голям мерак суши бар и детски парти център. Но едва ли има много фенове на сушито в Банско, а и децата не са кой знае колко. Затова съвсем закономерно бизнес начинанието на рапъра се плъзна към ръба на фалита, въпреки канските усиля на симпатягата. Фалита повлякъл и  сериозните семейни скандали. Накрая Цвети,

Енчев и Цвети

вярна на женската природа, оставила мъжът й да се оправя със забърканите бакии и си дигнала чукалата. Според техните близки, тя му бил поставила условие да оправи нещата и тогава отново щяла да се събере с него, но Енчев упорито продължил да развива обречените си бизнес начинания. Запознати със семейната трагедия коментират, че когато всичко било наред, тя била плътно до него, а сега когато е в затруднение бързо го бил забравила, коментират те.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7HSFNcAcJVo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *