Ралица Балева и Дарина Павлова в кървава война за сърцето на Берлускони!

Дарина Павлова и Силвио Берлускони

  Първава битка като между воюващи за територия лъвици са си спретнали Дарина и Ралица Балева. Вдовицата на Илия Павлов и снахата на социалистическото величие Милко Балев са били съперници за сърцето на Силвио Берлускони, научихме от приближени източници. Двете водили дълга борба за място в леглото на милиардера, която в крайна сметка била спечелена от Мадам Мулти.

Малко хора дори от най близкото й обкръжение обаче знаят, че Дарина е отмъкнала бившия италиански премиер от обятията на Ралица Балева. Соцснахата била фаворитка на Берлускони доста преди той да срещне богатата вдовица, твърдят източници. Още от 1993 г. Ралица живее в Милано и си пробива път към елита. По това време Илия Павлов гради империята си в България, а чак по-късно с Дарина се местят в САЩ.

В края на 90-те топ манекенката вече е звезда в Италия и се подвизава на най-отбраните партита в милиардер или поне милионер.

Тъкмо когато се докосва до големите пари на Берлускони, тя прави фатална грешка, заради която изгубва билета си за ВИП касата па Ботуша – запознава дружката си Дарина със Силвио. Именно Балева представя вече овдовялата Мадам Мулти във висшето общество на Италия. Високата 178 см моделка с идеални форми и не много напреднало ЕГН дори не подозира, че ниската казанлъчанка може да я засенчи.

„Двете бяха много близки и са си помагали в различни ситуации, факт е, че Ралица беше по-запозната със светския живот из Европа, защото отдавна беше в чужбина и вкара Дарина в тези среди“, разказват техни общи познати.

Дарина обаче е актриса и обиграна жена с нюх на същински хищник и се учи бързо. А милионите в банковата й сметка само допълват магнетичния й чар. В този капан много бързо пада и самият Силвио Берлускони. Дори за мъж като него, опитал всякакви жени, Дарина е предизвикателство и мечтан трофей.

И той, и всички баровци в Италия бързо забравят името на придружителката на Мадам Мулти. Тя става център на внимание навсякъде, където се появи, и напълно аасенчва дългокраката хубавица Ралица Балева.

След като соцснахата е пренебрегната от италианския премиер, двете започват кървава война за място в обкръжението му. Реномето и парите на Дарина ойаче се оказват решаващи. Няколко срещи с Берлускони в САЩ й дават голяма преднина и тя успява да изтика завинаги от обкръжението му моделката. Оттогава двете жени се мразят искрено м дори не се поздравяват, ако случайно се засекат на светски събития. Ралица все пак успява да остане в елита, омъжвайки се за швейцарския милионер Джон Балдазарини през 2006 г. Скоро обаче му ражда дъщеря Маргарет и се превръща в редова отчаяна съпруга, макар и с доста пари.

И до днес тя не е преглътнала изживяното унижение от Дарина Павлова и не пропуска случай да я захапе. Наскоро в свое интервю соцснахата намекна, че Мадам Мулти преекспонира връзката си с милиардера.

„Мисля, че не са верни историите около Дарина Павлова и Берлускони. Той е вече на годините на баща ми и може би има нужда да му се носи славата на добър любовник, след като не бе оценен като добър премиер на Италия. Жена му единствено го рани, като му взе при развода 2 милиарда“, изсъска Ралица.

Моделката не пропусна у да клъвне и външния вид на Дарина Павлова, уточнявайки, че много мъже се комплексират от високия й манекенки ръст. „Това го знам от Берлускони, тъй като не съм негов тип. С ръста си от 145 см той предпочита миньончета.

Никой не го е виждал със слаба и висока жена“, злорадства Ралица. Демек – Дарина е ниска и трътлеста, а не грациозна хубавица като нея.

Запознати с ледените отношения на Ралица с вдовицата на Илия Павлов са категорични, че манекенката така и не успява да преглътне факта, че е изхвърлена от леглото на Берлускони именно от ниската и неблестяща с кой знае какви физически данни Дарина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *