Райна се натиска на танцьор

Райна и Константин в доброто старо време

Поп – фолк певицата Райна започнала да се усуква около нов танцьор, след като вече разрева двама негови колеги. Това станало на парти в известен столичен клуб, където нахаканата чалгаджийка забърсала поредната бройка.

През цялото време Райна въртяла дупе по дансинга и успяла да съблазни секси танцьор, който без да иска попаднал в полезрението й. Певицата закачливо намигнала на поредната си жертва, след което го стегнала в желязна хватка и не му позволила да се измъкне до края на купона. Двама били изключително ефектни и събрали погледите на останалите посетители.

Райна

Освен че показали майсторство в танците, екзотичната певица и избраникът й демонстрирали завидна близост която се понравила на едни, но разбила сърцата на други. Райна обаче веднага отрекла, че си има нов приятел. Паметливи поклонници на певицата обаче припомниха, че тя криеше и предишните си връзки по същия начин. Първият танцьор, който попадна в лапите на страстната македонка се казваше Светльо и беше партньор на Райна в риалитито „Вип Денс”. Двамата дотолкова се сближиха, че дори ходиха на екскурзия в Тайланд. След това обаче Светльо беше зарязан и на мястото му застана неговият колега Коста.

Преди два дни Райна отрече слуховете, че с Константин са се събрали отново. Догадките за това тръгнаха, след като в интернет бяха публикувани снимки на двамата, в които радостно се забавляват в басейн. Оказа се, че кадрите са извадени от архива и всичко е фалшива тревога.

„Когато зарежа някой, това е за цял живот. Никога не искам да се връщам назад, защото това носи нещастие” – коментира Райна.

Райна – Ти ли си?

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Райна се натиска на танцьор"

  1. ivelina ivanova   13.06.2015 at 11:15

    много сларудки мила благодария

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *