Райна се накипри като бостанско плашило

Райна
Райна

С умопомрачителен тоалет се появи Райна на последната си сценична изява. Пилето на фолка, което отскоро спи в дома си след края на шоуто „Биг Брадър“, разочарова с визията си присъстващите в заведението. Райна отнесе доста критики и след участието си, когато снимки от него плъзнаха в интернет.

С този тоалет Райна шашна почитателите си
С този тоалет Райна шашна почитателите си

На кадрите се вижда в детайли екстравагантният тоалет на Райна, който бие по кич дори ретро екипчетата на колежките й Валя и Сашка Васева. Трудно е да се определи какво точно е облякло бившето гадже на Коцето, тъй като тоалетът й е нарязан отвсякъде. И все пак, вижда се, че се съставлява от къси дънкови панталонки, които се свързват с крачоли до коленете чрез две парчета, опънати през бедрата на звездата. Към това нещо Райна е прибавила дънково бюстие, което свършва малко под бюста й и дънкова яка, която не се свързва с тоалета й никак, просто е увита около врата й. Освен това певицата се е накиприла и с дънкова ръкавица без пръсти, украсена с шипове.

За тоталното безвкусие на изпълнителката заговори и Денди в последния „Биг Брадър“. Той разби на пух и прах тоалета, с който тя се бе облякла за традиционния коледен концерт на телевизия „Планета“. „То беше някакъв страшен кич! А тя горда…“, цъкаше с език писателят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pFY7mFwL7po

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *