Райна заби гадже – кубинец! Виж го тук!

Райна

  За пореден път уцелихме в десятката! Преди два месеца журналисти написаха, че Райна отива в Куба не толкова да си почива или да купонясва, както бе заявила, а да си търси половинка!

Оказа се, че както винаги сме били прави! Пилето на родния поп фолк наистина заби гадже – кубинец с гореща и темпераментна кръв.

Става въпрос за най-известния танцьор от Острова на свободата в световен мащаб – Майкъл Фонтс.

Атлетичният мулат, който минава за най-скъпоплатения танцьор на латиноамерикански танци в света, си бил загубил ума по кръшната чалга дива. Мачото се бил захласнал както от нейната красота, така и от безспорните й танцувални умения.

Райна и Майкъл Фонтс

Бившата на Коцето дори постна във Фейсбук няколко свои снимки с влюбения кубинец, който дошъл в България специално заради нея. От фотосите ясно личи, че и поп фолк дивата също не е безразлична към новата си изгора.

Дали Майкъл вече има сериозни намерения към Райнето или гледа на нея като поредното завоевание, никой не може да каже.

Близки и познати на пайнерката обаче са категорични, че откакто той се появил в живота й, чалга дивата била постоянно усмихната и весела, а от тъжното й настроение допреди нямало и помен.

„Кубинците са мъже с буйна и страсна кръв, които знаят как да направят една жена щастлива. Дано работата между тях се задълбочи и, дай боже, късметът да се усмихне и на Райна! Тя го заслужава след толкова любовни разочарования!“, надяват се нейни дружки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *