„Разсмей Слави“ досади на зрителите

Разсмей Слави

Някога интересно, днес „Шоуто на Слави“ се срина на дъното. Този път рекордът за тъпометър е постигнат от ужасно неудачният проект „Разсмей Слави“.

С този проект става ясно,че Дългият окончателно е загубил трезвата си преценка и продуцентски нюх. Повечето кандидати, вместо да развеселят Слави, разплакват зрителите, а организацията е на нивото на любителски театър в читалище „Аура“.

Този проект върви към съдбата на другите му, защото напоследък видяхме как няколко такива несполучливи, скрито или явно Трифонов ги изтегля от екран, заради слабия им рейтинг.

Разсмей Слави отегчи зрителите

Днес при положение, че е очевидно как се срива надолу неговият рейтинг, заради „Разсмей Слави“, който се оказва достатъчно тегав и аматьорски замислен  проект, екипът на Слави продължава да не ни освобождава от появяването му на екран.

Като дъното бе достигнато на 26.10, въпреки че  Слави определи този епизод като „най-силната селекция“ и най-добрия до сега в „Разсмей Слави“. Зрителите едвам го изтърпяха.

Както се коментира в интернет, слабо, аматьорско и жалко нещо скоро не бяхме гледали, даже недоразумението на БНТ„Шоуто на Канала“ и откровено тъпото „Аламинут“, сравнени с него са връх на комедийното изкуство. Интересно докога ли от БТВ ще си затварят очите и търпят рейтингови провали от Нова Телевизия.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6uuNzlRmOJw

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "„Разсмей Слави“ досади на зрителите"

  1. Евгени Димитров   29.10.2012 at 10:43

    Много вярна статия,колкото и да не ни харесва-това е горчивата истина.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *