Разорена жена направила магия на Емилия и Коко Динев, взели й къщата в Сандански!

Второто семейство на Коко Динев с Емилия и синът им Иван, е пред разпад

   За семейните мъчнотии, които преследват Емилия и Коко Динев, си има причина, но тя не се казва Анелия, а е много по-опасна и отърваването от нея е трудно, ако не и невъзможно. Нарича се проклятие.

Тази версия за буксуващата от известно време връзка между фолкзвездата и хазартния бос разпространяват из курортното градче Сандански, където двойката е свила китно гнездо.

Преди седмица и нещо лъсна поредната пробойна между Емилия и Коко Динев. В повод за поредния им скандал се превърнало участието на блондинката в предаването на Сашо Диков, пред когото тя си изля душата. Родената в Гълъбово изпълнителка за сетен път намекна, че отношенията й с Динев не вървят заради бившата му жена и нейна колежка Анелия.

„Омръзна ми да бъда над нещата. Не искам да съм безгласна буква. Търпях доста години и си мислех, че все пак нещо ще се промени, но това не се случи“, оплака се пред бившия скиор Емилия.

Тя използва не само малкия екран, но и Фейсбука си, за да сипе хули по адрес на единствената законна досега съпруга на Коко, поствайки трогателни любовни излияния: „Когато в живота ни нещо свършва, винаги предстои ново начало… емоции, любов, сълзи… Животът е толкова цветен, нека да го оцветим в нашите любими гами!“.

Но кулминационният лозунг затвърди подозренията, че някакъв проблем сериозно терзае Емилия. „За да въведеш ред в живота си, трябва да изхвърлиш боклуците от него! Да изчистим живота си за един ден!“, призова сама себе си звездата.

Кои точно са боклуците, подмина да спомене, но феновете й сами се досетиха, че е изхвърлила Коко Динев окончателно.

Още повече, че локаци-ята в социалната мрежа посочи мястото, от което изпълнителката публикуваше душевните си трели – родното Гълъбово.

„Малката резиденция"е спечелена от Коко Динев на покер

Според запознати именно там бесният Коко заточил майката на сина си Иван, за да преосмисли действията си от последните дни. Изпратил я със заръката, ако не й дойде правият акъл, въобще да не се връща в Сандански.

Там обаче имат друго обяснение за страданията на Емилия. Говори се упорито, че бившата стопанка на имението, в което живеят певицата и Динев, им теглила тежък оброк бял ден да не видят като семейство. Къщата, наричана от местните „малката резиденция“, премина във владение на собственика на казина преди няколко години, след като той я спечели на покер.

Легендата носи, че фалиралият строителен предприемач Иван Ковачев заложил имота, чиято оценка е 1 милион евро, и го загубил. Хроникьори на клюките в Сандански отчитат, че Коко и Емилия започнали да се карат и разделят, след като придобили къщата. Съпругата на Ковачев, Вилияна, трудно преживяла раздялата с „малката резиденция“ и до ден-днешен не можела да прости на мъжа си, че я е проиграл с лека ръка. Къщата й била скъпа, понеже самата тя я обзавела с уникални мебели за шестцифрена сума.

„Носи се слух, че разорената съпруга проклела новите собственици, задето така нагло се настанили в имота с уникална архитектура и басейн, който се намира на няколко метра от „Интерхотел Сандански“ и е един от най-апетитните и скъпи в града. Тя лично ходила тогава при Динев и му се молила да не й взима къщата, но той бил непреклонен. После се зарекла да му отмъсти. Кой знае какво магия им е направила с Емилия…“, цъкат с език санданчани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *