Разкритие: Кирил Ефремов е Къртицата!

Кирил Ефремов

  Актьорът Кирил Ефремов, чиято звезда изгря в шоуто на Владо Въргала „Шаш“, май ще се окаже саботьорът в групата на „Къртицата“, научихме от приближени. Макар че досега нито веднъж Киро не попадна сред заподозрените, именно той е Къртицата, която има мисия да не се набива на очи, а подмолно да проваля мисиите на двете групи, твърдят осведомени. Вече месец и половина участници и зрители умуват и спрягат различни теории кой е провокаторът.

Безспорните доказателства, че именно тихата вода Киро е главният герой в шоуто, са няколко. Малко от зрителите обаче, както и самите участници в предаването са успели да разшифроват жокерите, които им дадоха от екипа на предаването до момента. Единият от тях е гиричката, но никой от съквартирантите на Киро не свърза уреда с фитнес залата в която се запознава със съпругата си Елена актьорът. Самата тя пък се прехранва като фитнес инструктор.

Друг подсказващ таен знак бе думата близнаци, която участниците грешно изтълкуваха. Според тях Къртицата вероятно е зодия Близнаци, но само гледалите крими поредицата „Под прикритие“, където Ефремов се превъплъти в ролята на Тишо Близнака, могат да се сетят, че именно това е връзката на актьора с думата. Както хамелеонът променя цвета си и се пригажда към средата, така и актьорът влиза в кожата на различни роли.

Никой от участниците не свърза друг поставен знак от екипа на шоуто – терариум с хамелеон, с многобройните актьорски превъплъщения на Ефремов. По време на игрите Киро никога не окуражава съотборниците си. Че умишлено саботира мисиите останалите надушиха едва когато по време на играта с лабиринта актьорът се блъскаше в стените въпреки точните указания от къде да мине. Детската количка най-наблюдателните бързо свързаха с невръстния му син Георги, а дивана с търкалянето му по меката мебел в клипа на фолкпевицата Малина, заради който преди месец едва не се разведе. В клипа на парчето, в което се пее „Виж какво са изпуснали ръцете ти, виж какво още можеш да имаш ти“, Кирил има главната роля на бившия й съпруг.

Заради тайния знак българо-испански речник, основният заподозрян и нарочен за Къртицата бе футболната легенда Божидар Искренов – Гибона. Той сам призна пред останалите и неволно ги подведе, че знае перфектно испански език. Смяната на футболните отбори, в които е ритал, пък допринесоха подозренията на участниците да се засилят и да го свържат с променящия цвета си хамелеон, който екипът вкара като подсказка в Базата.

Между другото, филмът на Влади Въргала „Операция „Шменти-капели“, в който Киро участва, в момента гастролира в Испания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *