Разкритие: Камелия на Люси Дяковска – бивша чалга певица!

Камелия Веселинова

В къщата на ВИП Брадър никой нe е това, за което се представя. Но маските падат една след друга. След като неуспешната мисия на фалшивата принцеса бе официално разкрита в шоуто, Камелия започна да открива истинската си същност.

Късно снощи, леко почерпена започна да  прави признание след признание. След неуспешна връзка с немски момък, разочарована от мъжете се залюбила с нашенката Люси Дяковска. Освен това, изтънчената „принцеса“ се оказа .. неуспяла чалга звезда.

Тя е била възпитаник на музикално училище с профил народна музика и навремето се явила на кастинг в една поп фолк телевизия. Скромната й външност се харесала на журито и те й дали шанса да изпълни парчето на поп фолк фурията Анелия „Погледни ме в очите“. Тази песен не успяла да затрудни амбициозната девойка и тя се справила  с предизвикателството.

Люси и Камелия

Взели я на работа и дори известната поетеса и поп фолк текстописец,  Надежда Захариева, жената на Дамян Дамянов,  написала за нея текст за поп фолк хит. Това вече било катастрофа и я изритали от телевизията с думите, че не ставала за нищо.

Разочарована, Камелия потърсила щастието си зад граница и там го намерила в лицето на Люси Дяковска.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jrzpMeSJt04

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Разкритие: Камелия на Люси Дяковска – бивша чалга певица!"

  1. Pingback: cephalexin for tooth infection pain

  2. Pingback: dapoxetine generic name drug

  3. Pingback: buy generic virgra.com

  4. Pingback: buy cialis no prescription overnight

  5. Pingback: ivermectina posologia

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *