Разводът на Иван и Вихра продължава с люти битки

Иван и Вихра продължават да спорят в съда и още не са разведени. Двамата се дракаха в понеделник, 13 май, пред съдебната зала, където бяха заснети от папараци.

  Иван и Вихра още не са официално разведени, научихме от приближени. Двамата се водят законни съпрузи и вече повече от година не могат да прекратят брака си. Бившата водеща и продуцентът бяха засечени преди дни в съда, където продължават да спорят за детайлите около раздялата им. Никой от двамата не отстъпва и това е причината делото да се проточи толкова дълго.

Пред зала 8 в Съдебната палата в София рано сутринта на 13 май Иван и Вихра си спретнаха словесна престрелка, карайки се повече от половин час след края на заседанието. Стана ясно, че и то е приключило без окончателно решение от страна на магистратите, защото бившата водеща настоявала на своето – минимум 2000 лв. издръжка.

„Знаеш, че не работя благодарение на теб“, тихичко съскаше отчаяната съпруга. И двамата обаче се смутиха, щом разбраха, че са забелязани от журналисти и фотографи, чакащи друго дело и побързаха да прекратят спора си.

Вихра с дъщеря си Ава

Двамата бяха заснети от папарак на столичен ежедневник, докато ожесточено спорят.

Иван се оправда, че няма никакво време и не искал да започва седмицата си със скандали. „Една лоша дума не съм казал за теб и не знам кой ти пълни главата с глупости“, заяви водещият на „Къртицата“ и „Сблъсък“, тръгвайки си гневен от съда.

Според запознати с драматичната раздяла между Иван и Вихра разводът им се проточва заради родителските права. До момента майката има превес с пълни права над малката Ава и е успяла да докаже пред магистратите, че контактът на момиченцето с татко й я травмира.

Иван Христов и Ирина Сарачинова

„Той я води при новата си жена и нейните деца, които я тормозят. Тя не иска да ходи там и всеки път е разстроена“, обясни още преди месеци Вихра. За това се налага Иван да обжалва, надявайки се да получи поне виждания през уикендите с щерка си. Отчаяната съпруга също удължава делото, спорейки за размера на издръжката. Според нея водещият има предостатъчно пари и трябва да плаща поне 2000 лв.

Тя проси съчувствие с факта, че заедно с мъжа си, отнет й от любовницата Ирина Сарачинова, изгуби и работата си.

„Вихра е най-бясна, че залезе кариерата й. Не може да си намери място, че съперницата й постоянно е на екрана, а тя не може дори да се препитава сама“, обясняват близки до отчаяната съпруга. Тя се е заканила да го съди до дупка и така лютите битки помежду им в съда продължават повече от брака им, изтраял няма и година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *