Развеждат ли се Бебо Халваджиян и Алекс Енева? Виж само тук:

Бебо и АлексСплотената тв фамилия Халваджиян май не е чак толкова сплотена и върви към разпад.

Това коментират под сурдинка многобройните служители във фирмата на продуцента.

Веднага след „Капките“ снахата Алекс Енева се изнесла от двореца на семейството. Повод за това станала поредната провокация на свекървата Кремена, която отвела на шопинг и мач цялата фамилия, но без Алекс. Това се случва за втори път и навсякъде се шушука, че съпругата на Маги не обича снаха си. Тя не искала нейният единствен син Бебо да се жени за обикновена танцьорка и единствено фактът, че Александра била бременна, смекчил майчиното сърце.

Танцьорката й роди внук Еди и побърза да се върне на работа. Маги пък я направи шефка на балета и хореограф на продукциите му. Така Енева не яде даром хляба на семейството и хвърля много пот и труд, за да си го заслужи.

В отговор на отношението на свекърва си, тя не се появи на рождения й ден и това предизвика много приказки и шушукания.

кременаКато капак сега се появи снимка, на която хореографката се натиска и целува с друг мъж в известно столично заведение. На друга снимка пък Бебо  гушка любвеобилно  своя приятелка.

Дали обаче това показва, че двамата са се разделили, или просто бракът им е отворен? Отдавна се говори, че всеки от двамата си прави каквото си поиска, но в името на детето живеят заедно и не искат да се разделят.

За цялата ситуация имал вина и Маги, който строго наредил на младите да не резилят фамилията с развод. Това щяла да бъде лоша реклама за всички, затова трябвало да пазят фасадата на добро и задружно семейство. Фасадата обаче започва да се пропуква и да пада мазилка.

Грижливо лепеният имидж се лющи и на Алекс не й пука за патриархалните закони на Халваджиян. И ако досега не е напуснала Бебо, то причината е, че с връзките си фамилията ще й отнеме Еди, а самата тя ще остане безработна.

Отмъщението ще е страшно за танцьорката и тя се бунтува от време на време и после се прибира в дома си, в който няма любов, но поне има финансова сигурност и е близо до детето си, издават служители от арменската фирма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *