Радина къса нервите на Деян

Деян Донков и Радина Кърджилова в "Къртицата"

  Откакто Радина напусна „Къртицата“ Деян Донков живна и се успокои, констатираха фенове на предаването.

Почитателите на актьора са категорични, че без Кърджилова до него – Динката става друг човек. От мрачното му и „свирепо настроение“ няма и следа, а усмивката все по-често озарява лицето му!

Промяната в поведението на 39-годишния с*кс символ на Народния театър кара феновете му да мислят, че именно присъствието на Радина го изнервя.

Вярно е, че Радина има един куп дъски за дялане, които могат да вбесят и най-дебелокожия човек – с истеричното си поведение, с постоянното си циврене за щяло и нещяло, с досадното си мрънкане, с честите си пристъпи на ревност, както и с претенциите си до небесата.

От друга страна обаче, както изглежда, Сиана от „Стъклен дом“ го дразни с всичко – и с това, което казва, и с това, което не казва, и с това, което прави, и с това, което не прави.

Каквото и да стори, миловидната брюнетка изкарва Донков извън нерви.

„Ясно е, че самото присъствие на Радина дразни Деян. Колкото и да й се кълне в любов, видно е, че без нея, той се чувства далеч по-добре и по-комфортно. Обикновено, когато в една връзка единият дразни другия, нещата са обречени“, клатят глава познавачи на сложните отношения между мъжа и жената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *