Радина Кърджилова се изруси?!

Радина Кърджилова руса

Актрисата, която придоби популярност с ролята си в  „Стъклен дом“, демонстрира  новата си прическа. Радина и изпълнителката  Мариана Попова направиха ексцентрична фотосесия за дизайнерска марка мебели, която тепърва прохожда в България.

Двете красавици били избрани, заради непокорния си характер и липсата на баналност както във външния им вид, така и в работата им. За целта на фотосесията Радина е вече блондинка и фотоапаратът я хваща на фона на най-култовите места в София. На един от фотосите звездата се е настанила на стол пред Народния театър „Иван Вазов“. Актрисата е облечена в скандално къси панталонки, бял топ и заметната с дънково елече. Косата и е направена в рокерски стил.

Радина брюнетка

На друга фотография Кърджилова ни изненадва със своята кукленска визия и с цветя в косата. Там красавицата е грабнала златно мече. След като снимките станаха достояние на нейните фенове, много от почитателите й се зачудиха дали пък русият цвят на Радина не е за постоянно, или просто тя се е разделила с кестенявото само за фотосеанса?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nPlux9KDwW4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *