Радина Кърджилова отново в горещи секссцени

Радина Кърджилова не се притеснява да показва прелести

  Актрисата Радина Кърджилова за пореден път лъсна гола в нета и предизвика въображението на хиляди български мъже. На кадрите изгората на Деян Донков се разхожда пред екрана в продължение на десет минути, както майка я е родила, а формите й са облети от хладката вода на полусчупен душ.

В сцената от популярния български филм „Тилт“ перфектно се виждат гърдите на красавицата, които са „лисичи муцунки“, според делението на известния италиански сексолог Пиеро Лорензони.

Радина мокра и по кърпа

Той твърди, че по формата на женските гърди може да се отгатнат безпогрешно характерът на жената и предпочитанията й в леглото. Лорензони разделя жените на 20 различни типа според обема и разположението на формите им.

Стегнатият бюст на Радина може да бъде причислен единствено към „лисичи муцунки“.

„Собственичката на такива гърди е умна и изпълнителна, така че бракът с нея е успешен. В леглото е доста изобретателна и най-главното – вярна“, се казва в книгата на Пиеро Лорензони.

Под душа както майка я е родила

Голата сцена изобщо не е единствената в кариерата на напористата красавица. На крехката си 17-годишна възраст тя се впуска в гореща секссцена във филма „Последният бей на Балканите“.

За голите кадри, които няма как да не възбудят въображението дори на най-големия пуритан, Кърджилова лапнала хонорар от 800 лева. В тях Радина се гърчи от удоволствие, майсторски съвсем като опитна еротична звезда, показвайки без свян голото си тяло.

Съвсем неочаквано красавицата, чиито прелести лъснаха неведнъж от телевизионния екран, обяви в интервю:

„Играла съм любовни сцени, но никога не бих позволила да ми се види нещо“.

Повечето й почитатели й препоръчват да види отново изявите си в „Тилт“ и тогава да обяснява как не показва нищо от тв екрана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *