Първата жена на Стефан на Гала крала от бутика на Диди Дрингова

Диди Дрингова (вдясно) и крадлата Росица Николова, преди двете да развалят отношенията си

Информациите, че любовникът на Гала Стефан Николов е имал тъмно минало и е участвал в банда за източване на банкомати, изглеждат все по-вероятни, предвид това що за стока е бившата му съпруга. Мъдрите хора не случайно казват, че с какъвто се събереш, такъв ставаш.

Жената, която е родила дъщеря на Стефан и дълги години е споделяла с него покрив и постеля, също има склонност да щипва чужди пари. В това се е убедила лично съпругата на Искрен Пецов Диди Дрингова.

Популярната от дебатите в „Сблъсък“ дама преди време подала приятелска ръка на закъсалата откъм финанси Росица Николова, но за благодарност онази я окрала. Зулумът станал в Несебър, в бутика на Диди.

Росица Николова

Дрингова наела жената на Стефан в магазина си за дрехи на централната търговска улица в курорта и вярвала, че е случила на продавачка. Един хубав летен ден на 2012-а обаче зинала от почуда, когато влизайки в бутика си, видяла Росица да сменя цените върху етикетите, та да може да прибере разликата от сумите за себе си. При това шашмата се разигравала и пред очите на редовни клиeнти на обекта. Побесняла, Диди тутакси уволнила крадлата и я посъветвала никога повече да не й се мярка пред очите.

„Някога и самата Росица имаше магазин, но явно е фалирала, щом е опряла до наемна работа. И как няма да банкрутира, когато, за да е успешен бизнесът, търговецът трябва да е честен – и с клиенти, и с доставчици и с партньори“, коментират запознати с „кариерата“ на г-жа Николова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *