„Пълна лудница“ тръгва отново по Нова Телевизия!

 

Ники Пънчев

След като официално бе обявено, че отново ще гледаме „Господари на Ефира“ по Нова Телевизия, сега слуховете твърдят, че ще гледаме и „Пълна лудница“ по същия канал. Комедийните предавания бяха свалени в началото на месец април, след чудовищен скандал между БТВ и продуцентите.

Още тогава се заговори за тяхното връщане в конкурентния канал, но едва сега се оповестиха и подробности около новите предавания. „Пълна лудница“ ще започне да се излъчва на есен, като комедийното предаване се връща към своя първоначален формат, като пародира най-популярните телевизионни предавания, новинарските емисии, музикални клипове и естествено българските сериали. Именно това

Жоро Бекъма

беше и пъвоначалният формат на Пълна лудница“, която тръгна точно по Нова телевизия през 2009 година. От този сезон вече ще се пародират лицата на Нова ТВ: Венета Райкова/Знайкова, Ники Кънчев/Пънчев, Мартин Карбовски/Грабовски, Николай Дойнов/Знойнов. Също така пак ще се наслаждаваме на скечовете от „Митницата на Спарта“. Що се отнася до Жоро Бекъма, Мама Божка, Марчето и  Карфиол Петров и те ще са част от предаването.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/5ot-ZmZohis

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *