Пълен резил! Кичка се напи и скочи на Калки

Кичка Бодурова Петя Буюклиева
Кичка Бодурова Петя Буюклиева

  Кичка Бодурова показа, че е истински бохем и дори стените на „Музикална академия“ не могат да я лишат от удоволствията в живота. Естрадната легенда с лека ръка хвърли сериозна сума от бюджета, който спечели на големия концерт във вторник, за шампанско и частен апартамент.

Кичка развя ултракъса рокличка
Кичка развя ултракъса рокличка

Компания й прави другата скандална певица в шоуто – Петя Буюклиева. Пред очите на зрителите двете колежки се нафиркаха до козирката и започнаха да се чекнат и хилят неадекватно в специалния ВИП апартамент.

Коцето Калки беше гвоздеят в програмата на женския гуляй
Коцето Калки беше гвоздеят в програмата на женския гуляй

Бодурова беше захвърлила всички задръжки и се беше издокарала за ми-никупона си с ултракъса и почти прозрачна рокличка. Също толкова необуздана се оказа й колежката й Петя, която иначе не спира да мърмори и да прави забележки на по-младите участници в шоуто, че пият и пеят до зори. При вида на бутилката скъп алкохол тя бързо забрави за стриктния си режим.

Върхът на излагацията беше появата на Коцето Калки в ролята на стриптийзьор. Пияната вече Кичка му се нахвърли веднага, подканяйки го с думите: „Не говори, come on!“. За разлика от подпийналите си колежки Калки не направи кой знае какво шоу. Той свали съвсем малко дрехи, но и това беше достатъчно, за да повдигне настроението на Кичка и Петя.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *