Психо ли е Джийсън?

На две седмици в Къщата на „Биг Брадър“ певецът Джийсън Брад Люис успя да влуди съквартирантите си. Финалистът от „X фактор“ се превърна във враг №1 за Златките и най-голям дразнител за участниците. Така или иначе добродушният Людмил, както е истинското име на певеца, се надява да намери своето място в сърцата на зрителите и най-после да се докопа до продуцент.

Джийсън Брад Люис
Джийсън Брад Люис

Когато преди 2 години направи своя телевизионен дебют в музикалното шоу, Джийсън още се наричаше просто Люси. Възвисочкото и кльощаво момче попадна по милост като 13-и участник в риалитито, което е планирано за едва 12 претенденти. Лично цигуларят Васко Василев, който бе един от менторите, го превърна в свое протеже и до последно го буташе на финал. Връзката им остана и след шоуто, но така и не донесе на певеца билет за голямата сцена.

Ексцентризмът на Джийсън обаче веднага бе нарочен за признак, че е почитател на мъжките ласки. По същото време тръгна и зловреден слух, който го направи проститутка в чужбина.

Джийсън Брад Люис „Бях в Германия, за да уча и работя няколко години. Когато се върнах от там, имах в мен направо нищожни пари. Беше страшно смешно да съм ги изкарвал в леглото. В джобовете ми се намираха някакви пет наши лева и 2 евро“, разказва за този труден период брадърът.

28-годишният певец родом е от малко плевенско село – Тръстеник. Днес обаче за по-лесно се представя за гражданин на Плевен, за да не обяснява къде точно се намира скромният му дом. Завършва гимназия, а след това заминава за Германия. Там му се налага да работи, за да изплаща студентски кредит, тъй като неговото семейство няма как да си позволи да го издържа финансово. Живее доста скромно и на моменти съвсем бедно. У нас се прибира преди няколко години и днес продължава да работи по специалността си – графичен дизайн. Той обаче не може да устои на сцената която го зове и изкушението да се качи на нея, когато стартира световноизвестният музикален формат „X фактор“.

След като става известен, клюката, че докато е следвал в Германия е правил с*кс за пари, набра популярност. Подкрепена от шантавата му визия и изпълненията на женски песни, тя не подлежи на никакво съмнение сред феновете му. Певецът обаче никак не се изненадва от това. Дори е подготвен, че след влизането му в шоубизнеса подобни неща ще му се случват непрекъснато.

„Родителите ми са отворени към света и модерни хора. Когато се разнесе мълвата, че съм се продавал в Германия, майка ми звънна и страшно се смя. Даже се помайтапи, че много евтино съм се дал. Моето семейство е много сплотено и разбрано. Ние не сме като всички други и не се интересуваме от мнението на външни хора и съседи“, обяснява младият ексцентрик.

Името си Людмил замества с псевдонима Джийсън Брад Люис, когато е на 16, и решава именно така да се изявява занапред. За него Джийсън означава храброст, мъдрост. Значението на Брад Люис е много лично за него и крие дълбока сантименталност от миналото с които певецът още не иска да се раздели.

За тези, които се съмняват в психическата му стабилност и го наричат шизофреник, брадърът обяснява, че си е съвсем нормален. И зад двете личности в тялото му стои той самият. Псевдонимът и гримът обаче му помагат да е по-отпуснат, по-разкрепостен и да не се притеснява как изпълненията му ще се приемат от хората. Заради, меко казано, странното му поведение в шоуто, доста зрители го взеха за чиста проба сбърканяк. Истината обаче е друга – Людмил си е напълно нормален, просто играе дадена му от продуцентите роля. Самият той се надявал образът му да се хареса на зрителите. Уви, днес осъзнава, че е прекалил. Дори близките му приятели се колебаели дали не е изперкал.

„Аз не съм певец, а шоумен. Правя нещо като спектакъл, но не бих казал, че съм добър вокален изпълнител“, скромничи брадърът, който в последните години се върна към проектите си по дизайн, за да се издържа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/WDqi5kTzezU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *