Проф. Вучков гладува по съветски

Проф. Юлиан Вучков
Проф. Юлиан Вучков

  Телевизионната легенда проф. Юлиан Вучков е сред най-суетните водещи в телевизионния ефир. Вездесъщият критик, който не спестява да се скара дори на Бойко Борисов и на Цецка Цачева, поддържа фигурата си със съветската диета – салата от постни картофи.

Юлиан Вучков набива картофи и праскови от градината на приятелката си
Юлиан Вучков набива картофи и праскови от градината на приятелката си

За да не изглежда нелепо по улиците с приятелката си Диана, я кара също да пости, преди да „започне предаването си в поредната телевизия. Половинката му има къща край София, в която двамата имат градина с праскови. След като узреят, Вучков и Диана отиват и собственоръчно ги обират, след което един месец наблягат основно на плодовете и дори черпят свои приятели. За дълголетие пък през зимните студени дни професорът закусва само чай с препечена филийка. Вучков дори моли свои приятели, които редовно ходят до южния скат на Витоша, да му наберат екологично чиста липа.

Освен това водещият на „Времена и нрави“ пие …редовно гинко билоба за оросяване на мозъка, за да е на ниво, както винаги, по време на тежките предавания. За по-добра обмяна на кръвообращението Вучков всяка сутрин взима по една лъжичка мед с орехи. Новият му екип в „Евроком“ дори е изумен от енергията, която притежава, и го моли за съвети как да се достигне дълголетие. Въпреки че професорът обича да похапва често месо, приятелката му успява да го удържи и да не му позволи да блажи повече от два пъти седмично, разказват близки до двойката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *