Прокуратурата отново Разследва Миглена Каканашева- Мегз! Причината е Шокираща!

Прокуратурата в Пловдив разследва дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз за побой над жена. Инцидентът датира от няколко месеца. Жертвата е подала жалба в полицията, в която твърди, че е била нападната и бита от Каканашева.

Според разследването, най- вероятният мотив за престъплението е ревност.

Това далеч не е единственото нападение от страна на Мегз срещу друг човек. В родният й Раковски е добре известно, че преди време дизайнерката се нахвърлила и удряла жена от градчето. Но жертвата така и не подала оплакване срещу нея.

Междувременно, актуалният любовник на Мегз все още е в ареста, след като беше признат за виновен в застрахователна измама. Миналата година Миглена Каканашева инсценирала открадването на лизинговия си джип „Мерцедес“. Но въпреки че тя била инициатора на схемата, гаджето й Румен Рончев се оказа в затвора, а Мегз се размина само с гаранция от 10 000 лева.

И докато любовникът й търка наровете, Каканашева най- безцеремонно се опитала да сложи ръка на транспортния му бизнес. Планът й обаче не сработил, защото съпругата на бизнесмена се намесила и осуетила действията на Мегз. Разбира се, дизайнерката отхвърля обвиненията на Румен Рончев и законната му половинка, и на свой ред обвинява съпругата му, че го манипулира и се опитва да ги раздели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *