Продуцентите на “ВИП Брадър” залагат много на тъпотиите на Черната Златка

Златка Димитрова

  Памела Андерсън не се поддаде на мачовските изцепки на водещия Ники Кънчев при представянето й, преди да влезе в Къщата. Мистър „Стани богат“ я попита дали е вярно, че вече не прави секс, но „спасителката от плажа“ се врьцна и напусна арената за ужас на феновете.

Гафовете сьс симултанния превод и импровизациите на Кънчев отнеха повече време, отколкото самото представяне. Сценарият очевидно изискваше да го ударят на секс лакърдии за радост на подрастващите, техните бащи и дядовци, но русият блян взе инициативата в свои ръце и влезе в Къщата преждевременно. Пам нашумя през 90-те като секссимвол от кориците на„Плейбой“ и други мъжки списания, после със скандалите между нея и съпруга й рокаджията Томи Лий, от когото има две деца. Той редовно пребиваше крехкото създание, след което тя мокреше със сълзи креслото на най-скъпо платената водеща в света Опра Уинфри. Накрая стана природозащитничка и вегетарианка. Нашият „ВИП Брадър“ обаче искаше да възкреси старата й слава на жена с бляскав сексапил, но първата засечка се случи още в началото.

Памела Андерсън

Няма съмнение, че мегаспектакълът много ще залага и на тъпотиите на Черната Златка. По всичко личи, манекенката успешно ще замести тризначките от Благоевград от предишно издание на шоуто. Краткото филмче, с което плеймейтката се представи пред публиката, ще промени еталоните за тъпотия, нахалство и неадекватно поведение. На въпроса коя е столицата на Европейския съюз, плеймейтката предположи, че това е Германия или Франция. След като припозна двете държави за градове, в нейните представи Лондон пък се оказа държава. Висшистката по икономика не бе чувала за „плосък данък“, но пък била прочела „три поредици“ на Пауло Куелю. Досадното й хилене с цел да изглежда, ако не образована, то поне сладка, я направиха още по-смешна.

Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов

Друг пирон на шоуто се очертава едно странно трио – Ирен Кривошиева, синът й Владо и кучката Лиляна. Малцина си спомняха за актрисата от „Хотел Централ“, която веднага след 1989 г. замина за САЩ. След завръщането си неотдавна тя се сдоби с титлата „ВИП“ заради грандиозния скандал след натрапваните от нея твърдения, че синът й е плод на греховната любов между нея и актьора Стефан Данаилов. След като разбута живота на семейството на обичания актьор, Ирен стана „разпознаваемо лице“ на българска почва. Тя заедно със сина си и кучето ще участват три в едно, тоест ще се броят за един глас. Изненадващото превъплъщение било компромис от страна на Брадъра, предполагат запознати с правилата на играта. Според тях е бил поканен или синът, или майката, но те са поставили условието да са неразделни. Любвеобилният син на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева шашна зрителите със странните си схващания. Той сподели, че единственото му занимание е „да прави кутийки“. Всички сме били като „кутийки“, които са съединени помежду си като едно цяло. „Няма религия, няма промени в звездите, всичко e обща маса“, сподели мислителят, който влезе бос и с тоалет на клошар. За сметка на него майка му се беше барнала като звезда с червена рокля за няколко хилядарки.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева влезе шумно, като не пропусна да разиграе пак читалищния етюд „голяма журналистика“. Тя нашумя като пиарка на Милен Велчев, на Весела Драганова, на Николай Василев, на Моника Йосифова, която според запознати помага за финансирането на сайта на ВИП дамата Колтуклиева. Тя е таен съветник и на Бойко Борисов, който предпочел да не я показва много, много пред публиката, шушукат в гилдията. Соня наистина си повярва, че е много голяма работа. Тя добре е усвоила стария соцдевиз „Чрез нахалство към прогрес“ и го прилага успешно в журналистиката. Нейните умения да се свързва със силните на деня нямат конкуренция в българската реалност. На нея в шоуто очевидно ще се разчита да вбесява определени от Брадъра съквартиранти, което няма да е особено трудно.

Самият формат на шоуто предполага скандалите и провокациите да вдигат адреналина ма зрителите и така да осигуряват високия му рейтинг. Само за първите дни то е гледано от над 1 милион зрители. Но българският вариант още в началото дава заявка, че манджата ще е пресолена. Нормалното присъствие, образованието, възпитанието и културата ще бъдат сразявани с всички средства . Вече осезателно се чувства липсата на Митьо Пищова и Радо Прашката, но не пречи да бъдат повикани като подкрепление, ако останалите не успеят да докарат изпростяването до необходимите висоти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *