Припадъкът на Златка в Къщата шокира майка й !

Припадъка на Златка

Черната Златка прави панаири, твърдят някои съквартиранти, но хората навън се притесняват за нея. Особено се тревожи нейната майка.

Което е напълно естествено.  Маргарита, майката на Злати, е силно притеснена от припадъка й онзи ден. Загрижената майка е на мнение, че престоят в шоуто не й се отразява добре.

Плеймейтката е особено чувствителна, което се вижда и от малкия екран и много тежко приема каменното мълчание на Багата към нея. Това учудва майка й. Според Маргарита, дъщеря й е силна и борбена, но изолацията е пагубна за нея.  Въпреки това, майка й не е особено убедена, че Златка още обича Багата, може би защото я познава най-добре.

Златка Димитрова

Но въпреки твърденията й, действията на Златка опровергават думите на майка й. Цяла България бе свидетел на крокодилските сълзи на Златка в изповедалнята, когато разказа  как е преживяла вестта, че Благой е в болница с опасност за живота и сподели защо не е отишла да го види.

Просто била съсипана от новината и не събрала сили да го види болен, освен това, изплю камъчето:“ Не е коректно, той вече е с друга жена”, изплака Златка Димитрова, като намекна за новата приятелка на самбиста  Любина, която за разлика от нея остана  плътно до него по това време.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gbzeS_6giOI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *