Престъпно! 16-годишната Луиза Григорова се снимала чисто гола! (снимки)

Само на 16, Луиза разкрива бюста си през десетки фотографи

  Попаднахме на изключително интересни кадри, на които ясно се виждат едва напъпилите прелести на днешните млади и доста популярни актриси Снежана Макавеева и Луиза Григорова. Двете тийнейджърки се изявяват по модните подиуми у нас, а майката на втората е Ивета Григорова, собственик на агенцията за манекенки „Ивет фешън“.

Именно на събитие за известна модна марка, на което са ангажирани модели на тази агенция, са запечатани голите Луиза и Снежана. Скандалното в случая е, че майката на Алекс от „Стъклен дом“ е пуснала дъщеря си да се разхожда само по една наметка, когато е едва на 16 години. Това показва липсата на осезаем родителски контрол.

Девойчето разкрива изцяло бюста си пред наредилите се десетки фотографи, дошли да отразяват колекцията на дизайнерите Вероника Вапирова и Десислава Божкова. Темата на ревюто, провело се в частна вила в столичния квартал Бояна, е „Сънят на една циганка“. Затова и дрехите са така оскъдни и голотата е на преден план.

Това обаче не извинява Ивета Григорова за безразсъдното й майчинско поведение – да допусне голо непълнолетно момиче по подиумите.

Снежана Макавеева е едва на 15, когато лъсва само по гердан на ревю

Тогава Луиза едва прохожда в модните среди, майка й има голямо желание да направи кариера като модел и й урежда десетки ангажименти не само у нае, но и в чужбина. Логично покрай снимките и участията тя решава да се пробва в киното и театъра и постига върха на популярността си чрез ролята на Алекс в „Стъклен дом“ и връзката си с колегата от сериала Явор Бахаров.

Любопитно е, че Ивета не се свени да кара щерка си да позира гола.

Именно тя е в основата и на календара на агенцията си за 2013 година, в който Луиза отново лъсва дибидюс. Амбициозната родителка подтиква отрочето си да захвърли дрехи и задръжки пред обектива на Васил Германов.

За същото подканя и Снежана Макавеева, която работи за нейната агенция още от ученичка. Според някои на ревюто в Бояна през 2007 година тя е на 15. Това обаче не пречи да се изяви само по гердан и къси шортички в компанията на мускулест мъжага.

Скандалното поведение и разрешението за подобен род прояви от страна на непълнолетни лица би следвало да се разследва, понеже подобен род прояви са смятани за нередни според закона. Излагането на показ на почти детска плът е откровена порнография.

Снежана също не ре чужда на актовите снимки и не за първи път сваля дрехи. Няколко пъти се е снимала за гразлични списания гола, а наскоро разкри прелести и в един от епизодите на „Под прикритие“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *