Преслава с 30 бона хонорар за ЧНГ

Преслава си знае цената
Преслава си знае цената

  Рекордно висок хонорар е поискала Преслава, за да пее навръх Нова година, научихме от приближени. Изпълнителката е категорична, че за да весели народа на 31 декември, трябва да получи 30 000 лева. Това е 5 пъти повече от стандартната й тарифа, която в момента е около 6 бона.

„Тя не е добре! Какъв е този хонорар? В тази криза и 15 хил. лева са й много“, недоволстват собствениците на елитно заведение в наш курорт, които водели преговори с нея.

Според други обаче Преслава си е направила добре сметката и иска справедливо заплащане за труда си. „Кувертите за празника Преславаса минимум по 100 лева, а Преслава ще напълни всяко заведение. Могат да си позволят да й платят дори повече от 30 000 лева“, коментират нейни колежки от „Пайнер“. По принцип за Нова година певците искат двоен хонорар, но най-хитовите изпълнители понякога настояват за невероятни суми. Легенди се носят за това а как Лили Иванова си поискала 80 000 лева от столичен пиано бар.

Въпреки високата цена, най-вероятно Преслава няма да остане без работа на 31 декември. Интерес към нея са проявили от още 2 заведения – в Пловдив и София. Възможно е звезда №1 на чалгата първо да пее в едната кръчма, а после в другата. Така ще лапне 60 000 лева само за няколко часа.

Сред най-търсените изпълнители за Нова година по традиция са Галена, Ивана, Азис и Тони Стораро. Техните тарифи са между 12 и 15 хил. лева в празничната нощ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *