Преслава си купи БМВ за 150 хиледарки

Преслава

  Кризата подмина Преслава. Хитовата певица се радва на финансов просперитет за разлика от повечето си колегкки и фенове. Звездата на чалгата не се лишава от нищо, коментираха я и на наградите на радио „Романтика“.

 На церемонията Пре­слава пристигна със за­шеметяващо бяло БМВ 7 серия, което струва около 150 000 лева. Изпълни­телката на „Как ти стои“ има по-скъпа кола дори от ветеранката в бранша Глория, която кара мерцедес за 130 000 лева. 

Преслава може и да е по-заможна от примата на чалгата, но не може да се сравнява с Мара Отварачката. Последната се слави като най-богатата в бранша, след като се загаджи с милионерския син Християн Гущеров. Той й подари кола бижу, с която Мара привлича завистливи погледи. Сексапилното миньонче Притежава „Майбах Цепелин“ за 450 хиляди евро.

 „Преслава не е по-богата от Мара, но не се оплаква. Всичко й е на шест. Живот си живее“, завиждат й неудовлетво­рени колежки.

BMW лимузина седма серия

  За кратко време Преси успя да се превърне в една от най-скъпо платените певици да се сдобие с луксозно жилище в тузарския квартал „Бояна“ и да смени два лукс автомо­била. Съумява да плаща и заплата на едър младеж, който изпълнява функци­ите на личен шофьор и охранител. Откакто се загаджи с милионерския наследник Жоро Бирмата, Преслава търпи под­мятания, че харчи чужди пари. Истината е друга, контрират близките й. Аргументират се с факта, че Преслава си купила жилището и луксозния автомобил още преди да стане любовница на богаташа. От Бирмата Преси получавала за­шеметяващи подаръци, но не и издръжка.

 „Апартаментът и колата си купи, преди да се за­гаджи с Бирмата. Не са й подарени“, защитават я в бранша и допълват, че преди да се сдобие с БМВ за 150 бона, Преслава движела с мерцедес Е класа. Шофьорът пък наела не от суета, а след като претърпя автомобилна катастрофа преди време.

 „Наплаши се след инци­дента. Избягва да шофира вечер след участие. Кара сама БМВ-то си само в свободното си време споделят запознати с на­виците й. Едрият младеж изпълнявал и функциите на охранител по участия на певицата. Пазил я от по-напористи фенове и подпийнали мераклии, които често притеснявали звездата на „Пайнер“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *