Преслава си коригира вагината!!!

Преслава

Празно място в графика си търси Преслава, за да си ремонтира… вагината! Чалга звездата, която на 31 години продължава да е мома и няма изгледи скоро да се предаде на съпруг и семейство, си е втълпила, че най-милото й е загубило моминската си свежест и се нуждае от спешни корекции, та белким с новия венерин хълм си намери мъж за женене.

На все още не толкова разпространената у нас естетична интервенция Преслава се е решила след като от няколко месеца удоволствието й от сексуалния акт започнало да намалява. Отначало звездата се притеснила, че проблемът й е на психична основа. Дружките й – коя осведомена, коя- не, още повече я разтреперили, че дертът й може да е следствие на постоянните й скандали с бившия й любовник Георги Станоев. Наплашили я, че заради напрежението и стреса, на които Бирмата я подлага в продължение на години, е загубила усещанията си от интимно сношение.

Даже й поставили и диагноза: сексуална анхедония – психично състояние, което се характеризира с пълна липса на удоволствие от секса.

След професионална консултация обаче станало ясно, че Преслава е в цветущ душевен мир, а бедата се крие другаде. Гинекологичното й неразположение се дължало на вътрешния диаметър на вагиналния й канал. Което обикновено се получава в резултат на раждане или напредване на възрастта. Но тъй като пайнерката още не е раждала, а пък и не е прецъфтяла стара мома, явно бурният й сексуален живот през годините й е повредил най-милото.

„Ами то секс се прави с мярка, а Преска си е ненаситница“, съскат с неприкрита злоба колежките й от лекия жанр.

Заради всичко изброено до тук, изпълнителката взела решение за кардинална промяна на вагината си. Преслава се допитала до няколко ВИП дами, учебни пушки на пластичните хирурзи, за да се довери на най-добрия и същевременно най-дискретен специалист, който да й пренареди половите органи.

Звездата дори вече е успяла да мине на първичен преглед, при който хирургът потвърдил, че промяната в усещанията й се дължи на отпусналата се мускулатура във влагалището й, която е позагубила перфектния си тонус. Докторът явно е успял да я предразположи, тъй като Преслава му споделила най-интимната си тайна. Певицата изплакала, че е потисната и от вида на срамните си устни и това не й позволява да се отпусне пред партньора си.

„Докторе, цъфнала съм отдолу като зелка“, рекла с типичното си чувство за хумор певицата.

Това обаче било напълно поправимо с лазерно-вагинално подмладяване. В клиниката обещали на ВИП-клиентката си, че след безкръвната процедура, която провължава не повече от час, ще си възвърне самочувствието и насладата от интимните моменти. Цената била около 2 000 лв.

Из светските среди под сурдинка шушукат, че на същата интервенция вече са се подлагали и други чалга звезди, сред които Глория и Галена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *