Преслава провали футболиста Николай Бодуров

Eдин от малкото читави наши футболисти от “А” група е на път грозно да си съсипе кариерата. Националът Николай Бодуров за пореден път се забърка в пиянски скандал и плю на възможността да направи сериозен трансфер зад граница. Определяният като „железен“ защитник футболист на „Литекс“ бе пръждосан от отбора, след като го сгащиха да се вихри до зори в столично заведение. И то преди мача с „Левски“.

Преслава
Преслава

Заради поредния си гаф, при който компания му правеха Армандо Ваюши и Юрген Джазула, непокорното маке се скарал жестоко със силните хора в клуба – боса Гриша Ганчев и главния мениджър Стойчо Стоилов, твърдят източници. Вдигнали ръце от капитана, в Ловеч му намериха цаката, като го разжалваха, отнемайки му лентата.

Николай Бодуров
Николай Бодуров

Освен това на Бодуров му се търси нов отбор и трябва да бъде продаден при първа възможност. Националът обаче я докара дотам, че всеки сериозен чуждестранен скаут да бяга като дявол от тамян, след като го проучи извън терена. В момента има голям отлив на интерес към Гладиатора и не се вижда кой ще се излъже да даде исканите от Гришата пари за трансфера, коментират в мениджърските среди у нас.

Бодуров не за първи път показва, че гъз глава затрива. Още с идването си от Благоевград в „Литекс“ преди 4 години, пое по кривия път. Стана първа дружка с тогавашната звезда Ивелин Попов и бързо му порасна работата. Двамата редовно бръмчаха из баровете в Ловеч, а при по-значими победи спретваха луди нощи с местни девойки. Тогава в Града на люляците дори вървеше мълва, че двамата често са „орали на една и съща нива“.

Лека-полека обаче на Попето му увря главата. Загърби разхайтения живот за сметка на футбола. Вече има семейство, направи два трансфера в чужбина, в момента е звездата на руския „Кубан“ и капитан на националния отбор.

А Бодура продължи да врътка бутилките и мацките в среднощни гуляи. След като стана по-оборотен покрай Попето, тръгна да покорява и столичните нощни заведения. Бодуров използваше всеки мач в София с „Литекс“ и националния отбор, за да се накърка и забие поредната си бройка. И понеже футболът и чалгата много често вървят ръка за ръка, глас №1 в попфолка омая и Бодуров. Кратката афера с Преслава още повече му размъти главата. Хлътнал по добричлийката, макето си навлече гнева на Гришата, като отказа да премине в „Кайзерслаутерн“.

Николай БодуровЗаради честите си нощни похождения Бодуров си докара доста проблеми на терена. Направи някои сериозни гафове, заради които „Литекс“ си изпати. Това запали и скандала с Христо Стоичков през пролетта на 2012 г. Бодура игра трагично при една загуба от Монтана, а Ицата го нарочи за големия грешник. После го натири да рита за здраве при хлапетата от школата, докато се разкае, който до скоро бе спряган за трансфер в доста европейски отбори. Това лято той бе на крачка от договор със сръбския „Партизан“, където трябваше да замени Иван Иванов, но в последния момент сделката пропадна. Според мълвата в Ловеч причината е, че Бодуров се проявил като голяма лакомия и поискал пари, които не са по джоба на сръбския отбор.

 

Издъни се и при бирените скандали

Бодуров не остана по-назад и в пиянските скандали в националния отбор. В началото на 2011 г. преди световната квалификация с Англия играчите си направиха бирена оргия в една от стаите на хотела в Правец. Забравена празна каса издаде групичката пияндурници, в това число Бодуров и неговият градски Станислав Манолев, пред селекционера Лотар Матеус.

Месец по-рано Никито отново бешз в сърцето на скандала.Той и още няколко „лъва“ надигаха бири в лоби бара на хотел в Минск броени часове след загуба 0:1 от Беларус.

„Не съм пияница, както се опитват да ме изкарат, изпих само една бутилка, защото бях много жаден“, обясни тогава играчът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/tmRZMNCbcpY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *